Beschrijving

Het pand is gelegen in een rustige, maar centrale buurt. In- en uitvalswegen bereikt u in een mum van tijd en de Singel bevindt zich vrijwel naast de deur, zodat u zich steeds vlot in alle windrichtingen kan verplaatsen. Daarbij is het openbaar vervoer alomtegenwoordig dankzij de nabijheid van de Turnhoutsebaan. Verder zijn er vlakbij enkele vélo-stations gesitueerd. Er is een speelplein over de deur, ideaal voor gezinnen met kinderen.

De woonst heeft een totale bewoonbare oppervlakte van maar liefst 172 m² en biedt bijgevolg een gamma aan indelingsmogelijkheden. We komen de woonst binnen in de inkomhal met rechts toegang tot een ruime, inpandige garage van zo’n 31 m². Verder bevindt er zich op het gelijkvloers een woonunit van 63 m² met een slaaphoek, badkamer, eetkamer, keuken en woonruimte. We komen binnen in de eetkamer (12 m²) met rechts toegang tot de slaapkamer van 13 m². Vervolgens treffen we links de badkamer van 4 m² met ligbad/douche en lavabo met daartegenover de keuken (7 m²) met ruimte voor was- en droogmachine en een aparte wc. Dankzij een lichtkoepel valt hier voldoende daglicht binnen. Tot slot komen we in de leefruimte van 24 m², eveneens met lichtkoepel.

Middels de trap in de inkomhal bereiken we de eerste tussenverdieping, waar zich ten eerste de keuken (12 m²) en vervolgens de badkamer (7 m²) bevinden. De badkamer is voorzien van een lavabomeubel en bad/douche. Verder is er hier nog een afgesloten wc. We hebben toegang tot de eerste verdieping via zowel een opstapje in de keuken, alsook via de traphal. De L-vormige leefruimte is afgewerkt met hoge ramen en heeft een oppervlakte van 33 m².

Op de tweede verdieping bevinden er zich 2 slaapkamers van respectievelijk 12 m² en 21 m², tevens met veel daglicht. Het pand beschikt tot slot nog over een kelder. De centrale verwarming is op gas en in de grote slaapkamer, de woonkamer en de keuken zijn er eveneens kachels op gas terug te vinden. Alle ramen hebben dubbele beglazing. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Borgerhout
Straatnaam Luitenant Naeyaertplein
Transactie Te Koop
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Woonoppervlakte 172 m2
EPC Waarde 559 kWh/m2
Energie Certificaat 0001820511-1
Kadastraal Inkomen €770
Makelaar Ref. 3595552
IMMOSCOOP Ref. YCZTU3346191203
Publicatie 03/12/2019
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Dagvaarding In aanvraag
Voorkooprecht Ja
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens
Afgebakende oeverzone Nee
Afgebakende overstromingsgebieden Nee
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF