Beschrijving

Te koop authentieke hoeve te Brakel!

In de landelijke omgeving van BRAKEL vinden we deze PRACHTIGE HOEVE. De eigendom die gebouwd werd in 1866 vertoont nog tal van AUTHENTIEKE ELEMENTEN en biedt u een enorm aantal mogelijkheden.
De eigendom bestaat uit een ruime woonst van 225 m² die steeds zorgvuldig onderhouden werd, meerdere stallingen en een groot stuk grond achteraan. De totale oppervlakte van het complete plaatje bedraagt maar liefst ongeveer 93 ARE!

De INDELING gaat als volgt: we betreden de woning via de inkomhal die ons toegang biedt tot de gezellige leefruimte. Van hieruit kunnen we verder tot de keuken met eetkamer. Deze geeft ons op haar beurt toegang tot de eerste slaapkamer, de bureau en de veranda. Verder bevinden zich op de gelijkvloerse verdieping nog de badkamer en de berging. Een verdieping lager bevindt zich nog een ruime, droge kelder. Op het eerste verdiep bevinden zich nog 3 slaapkamers en de toegang tot de ruime zolder die dienst kan doen als woonuitbreiding. Buitenshuis bevinden zich een groot aantal stallingen die omgebouwd kunnen worden tot extra verblijven. Deze zijn allen verzameld rond de ruime binnenplaats die uitgeeft op het groot stuk landbouwgrond achteraan de woning.Adres: Vunkstraat 15 te Brakel
EPC: 397 kWh/m², UC: 2219755-RES-1; Ag, Gvkr, Gvv, Gdv, Vg. Mogelijk overstromingsgevoelig

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Brakel
Straatnaam Vunkstraat
Transactie Te Koop
Slaapkamers 4
Woonoppervlakte 225 m2
Terrein Oppervlakte 9390 m2
EPC Waarde 397 kWh/m2
Energie Certificaat 201911190002219755RES1
Bouwjaar 1866
Makelaar Ref. 9660, Vunkstraat 15
IMMOSCOOP Ref. GSLXX0235200121
Stedenbouwkundig vergunning Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming Agrarisch gebied
Overstromingsgebied
Mogelijk overstromingsgevoelig
Overstromingsgebied
Afgebakende oeverzone Niet van toepassing
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF