Beschrijving

Deze nabij de belangrijkste invalswegen (R4 en E17) en toch rustig gelegen gezinswoning is een 'must have' voor gezinnen of starters welke opzoek zijn naar hun droomwoning in de regio van Destelbergen. De woning is gebouwd in 2014 en definitief opgeleverd in 2015 mede is ze steeds zeer goed onderhouden geweest. Op dit moment is de woning verhuurd maar de huurders zijn reeds opzoek naar een nieuwe woning . Deze verkeert in uitstekende staat. Met haar groot energiezuinig karakter weerspiegelt deze woning een laag uitzonderlijk laag energieverbruik en wordt er gebruik gemaakt regenwaterrecuperatie en zonnecollectoren. De indeling van de woning is de volgende: oprit met autostaanplaats, inpandige garage, wasplaats met aansluitingen voor wasmachine en droogkast/diepvriezer/..., voordeur met ingebouwde kast voor schoenen en mantels, toilet, volledig uitgeruste keuken met combi-oven en stoomoven, vaatwasser en bergruimte. De keuken maakt gebruik van een kookeiland met de nodige nutsvoorzieningen. Vervolgens geniet men van de eetplaats en de woonkamer welke uitzicht geven op de prachtige zuidgerichte tuin. Op de eerste verdieping vinden we 2 slaapkamers terug met een apart toilet op de gang en de "grootste" badkamer met inloopdouche, ligbad en dubbel lavabomeubel.
Op de 2de verdieping vinden we een dressing/technische ruimte terug met opnieuw 2 volwaardige slaapkamers en een badkamer met lavabo, inloopdouche en toilet terug. Openbaar vervoer op minder dan 50 meter en scholen in de directe nabijheid. Kortom, laat u verleiden door deze parel en vraag snel uw bezoek aan bij Karen van OC Vastgoed op het nummer: 0494 61 60 93 of Karen@ocvastgoed.be.
Vg; Wg; Gdv; Gvkr; Vv; Geen overstromingsgevoelig gebied; Geen afgebakende overzone; Geen beschermd/geïnvetariseerd erfgoed.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Destelbergen
Straatnaam Haenhoutstraat 22
Transactie Te Koop
Slaapkamers 4
Badkamers 2
Woonoppervlakte 205 m2
EPC Waarde 95 kWh/m2
Bouwjaar 2015
Makelaar Ref. KRD-1816
IMMOSCOOP Ref. SXZNT1135190522
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Overstromingsgebied Niet overstromingsgevoelig
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF