UIS: 4233293

Beschrijving

De geschiedenis van Kasteel Ommerstein uit de 18e eeuw gaat tot de 13e eeuw terug. Tussen 1999 en 2007 werd het kasteel volledig gerenoveerd en voorzien van de meest luxueuze en duurzame materialen (modern ontwerp met art- deco-invloeden in een klassieke elegantie).

De ontvangsthal geeft toegang tot een bureau, een ontvangstsalon en een eetzaal met open haard, een volledig uitgeruste Obumex-keuken en een multimediasalon, eveneens met open haard. De 1ste verdieping kan bereikt worden via de trap of een lift en biedt 4 suites, met eigen dressing en badkamer. De zolder kan gebruikt worden als woon- of werkkamer. Het oudste gedeelte van het kasteel, de toren, geeft toegang tot een dakterras met uitzicht over het domein. In de gewelfde kelder, een wellnessruimte met sauna, fitness, 2 jacuzzi's en een wijnkelder. In een aparte vleugel van de kelder is er een appartement voor inwonend personeel met slaapkamer, zitkamer, keuken, badkamer en dressing.

Het kasteel is omgeven door een park van 13,5 ha, aangelegd door een gerenommeerd tuinarchitect in 1810. De tuin werd voorzien van een verwarmd buitenzwembad en een buitendouche, die zowel vanuit de wellnessruimte als vanop het buitenterras bereikbaar zijn.

Voor meer informatie kunt u ons contacteren op het nummer +32 (0) 2 898 09 40.

Hierbij worden de aandelen van een vennootschap die het eigendom bezit, te koop aangeboden.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Dilsen-Stokkem
Transactie Te Koop
Slaapkamers 12
Badkamers 7
Woonoppervlakte 2330 m2
Terrein Oppervlakte 135000 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Makelaar Ref. 4233293
IMMOSCOOP Ref. YBZTL9690210521
Stedenbouwkundig vergunning Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming gemengd woongebied
Overstromingsgebied Nee

Contact

OF