Beschrijving

In de nabijheid van het Ter Kamerenbos, op een volledig omheind en beveiligd terrein, prachtig bijzonder herenhuis, gebouwd in 1927 met een merkwaardige voorgevel van gebeeldhouwd steen. Het huis heeft een totale oppervlakte van ± 950 m² en ligt op een perceel van ± 310 m² en heeft een prachtige tuin met zicht op het Ter Kamerenbos.

Het huis bestaat, op de gelijkvloers, uit: een prachtige en ruime inkomhal en een grote werkruimte. Op de tussenverdieping: gasten toilet met een vestiaire. Op de 1ste verdieping: een overloop met een prachtige authentieke koepel, voorzien van een zitkamer, een eetkamer, een terras van ± 16 m² en een ingerichte keuken. Op de 2de verdieping: een overloop met voorziening van twee geweldige kamers en een badkamer. Op de 3de verdieping: een overloop met een kleine hall, twee slaapkamers en twee badkamers. Op de 4de verdieping: een overloop met een kleine hall, drie slaapkamers, en twee badkamers. Op de kelderverdiepingen: twee verdiepingen, wiens één beschikt over een ruime kamer met zicht op de tuin via een trap en een keuken. De andere verdieping beschikt over meerdere kelders, een verwarming, een lokale machine.

Andere : grote ruiten marmer, houtwerk en lift.

Square du Bois, beter gekend onder de naam ‘het Miljardenkwartier’ is een rustige en enigszins afgelegen buurt, gelegen aan de rand van het Terkamerenbos. Het is gunstig gelegen nabij de Louizalaan.De buurt is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Voor meer informatie neem gerust contact met Sylvie Koch : +32 (0) 472 86 96 68.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Contact

OF