UIS: 511206084

Beschrijving

GERENOVEERDE WONING MET UITBREIDINGSMOGELIJKHEID OP UITZONDERLIJKE LIGGING

"Een woning omgeven door Haspengouwse velden, met amper directe buren en met prachtige vergezichten." Klinkt dit als muziek in de oren? Dan ben je in de Klein-Jeukstraat in Jeuk bij Gingelom aan het juiste adres.
Deze woning ligt volledig agrarisch waardoor je er zeker van mag zijn dat je van de rust en het panorama zal kunnen blijven genieten. Ondanks de rustige ligging, bereik je hier in amper 10 minuutjes de oprit van de E40.
Een win-winsituatie!

Deze woning werd reeds gerenoveerd en vernieuwd. In het vernieuwde gedeelte vinden we qua indeling op het gelijkvloers de inkomhal met ruimte voor een vestiaire. Via hier bereiken we de tijdloze en zeer degelijke keuken voorzien van Bosch toestellen. Hier is ruimte voor een grote eettafel om al jouw gasten te ontvangen. Aan de andere zijde van de inkomhal vinden we de leefruimte. Zowel van uit de keuken als vanuit de leefruimte kunnen we dankzij de raampartijen tot op de vloer genieten van een ongelofelijk uitzicht. Deze raampartijen zijn eveneens voorzien van elektrische rolluiken. Op de eerste verdieping vinden we twee riante slaapkamers van maar liefst 24m² en 37 m²! De badkamer beschikt over een zeer ruime inloop regendouche, een hangtoilet, dubbele lavabo en als echte eye catcher staat er centraal in de badkamer een uniek designbad.

Deze woning kan verder uitgebreid worden en eventueel dienst doen als kangoeroewoning. In het verder af te werken gedeelte van dit pand (dit betreft een klein gedeelte van de woning) kunnen perfect nog twee slaapkamers en een badkamer worden bij gecreëerd.

Er is een offerte voorhanden t.b.v. 15.000 EUR om de gevel in zijn totaliteit met crepi te behandelen (onder voorbehoud van de huidige marktprijs).

Wanneer alles vernieuwd is inclusief de extra twee slaapkamers, zal je hier over maar liefst 242 m² aan bewoonbare oppervlakte beschikken.

Dit alles ligt op een perceel van ruim 28 are groot met een westelijke oriëntering.

Graag meer uitleg of een vrijblijvende afspraak ter plekken?
Bel Immo Haven op 011 74 30 60!

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Gingelom
Transactie Te Koop
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Woonoppervlakte 242 m2
Terrein Oppervlakte 2843 m2
EPC Waarde 187 kWh/m2
Energie Certificaat 20210121-00023662466-RES-1
Kadastraal Inkomen €294
Bouwjaar 1850
Makelaar Ref. 511206084
IMMOSCOOP Ref. ZMRZY7694210414
Stedenbouwkundig vergunning Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Dagvaarding Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming Agrarisch gebied
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens
Afgebakende oeverzone Nee
Afgebakende overstromingsgebieden Nee
EPC-waarde

Contact

OF