UIS: 511206477 - 22/07/2021

Beschrijving

CHARMANTE WONING 3/4 SLKS OP EEN PERCEEL VAN RUIM 15A

In de Roland Snyersstraat 8 te Jeuk vinden we deze charmante woning terug gelegen op een rustige locatie. De straat waarin wij ons bevinden is een straat waar eenrichtingsverkeer van toepassing is. De rustige ligging doet echter geen afbreuk aan de vlotte bereikbaarheid naar de omliggende dorpen/steden en de E40! Naast de vlotte bereikbaarheid met de wagen kunnen wij op wandelafstand van de woning de dorpskern, een buurtwinkel, diverse wandel- en fietsroutes, ... terugvinden.

Wij betreden de woning via de inkomhal en begeven ons meteen naar de ruime leefkeuken voorzien van de nodige keukenkasten, toestellen en de ruimte om een eettafel te plaatsen. Naast de leefkeuken vinden wij de woonkamer terug. Deze kan perfect ingedeeld worden als zit- en eethoek en is toegankelijk via de keuken en de inkomhal. Verder vinden wij op de benedenverdieping nog een veranda terug die grenst aan de keuken, een berging/wasplaats met douche en een badkamer met toilet.

Via de inkomhal begeven wij ons naar de bovenverdieping. Aangekomen op de ruime overloop krijgen wij toegang tot drie slaapkamers waarvan twee met zicht op de tuin. Er is nog een vierde kamer terug te vinden op de bovenverdieping. Deze doet momenteel dienst als toiletruimte. Door de afmetingen van deze ruimte en de aanwezigheid van een toilet en een spoelbak kan de toekomstige eigenaar indien gewenst deze ruimte omtoveren tot een badkamer op de bovenverdieping.

Opnieuw aangekomen op de benedenverdieping verplaatsen wij ons via de veranda naar de tuin. Zowel de oprit als de ruimte tussen de woning en het vrijstaand bijgebouw zijn aangelegd met klinkers. Het bijgebouw bestaande uit meerdere ruimtes (tuinhuis/garage) heeft in totaliteit een bruikbare vloeroppervlakte van circa 50m². Achter het bijgebouw vinden wij het groene gedeelte van de tuin terug. Diverse bomen en planten maken het plaatje van het achterliggend perceel compleet.

Bent u op zoek naar een charmante deels gerenoveerde woning op een rustige locatie?
Dan ben ik er van overtuigd dat een bezoek aan deze woning de moeite zal lonen.

U kan ons contacteren via 011 74 30 60 of info@immohaven.be om een afspraak te bekomen.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Gingelom
Straatnaam Roland Snyersstraat
Transactie Te Koop
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Woonoppervlakte 173 m2
Terrein Oppervlakte 1513 m2
EPC Waarde 504 kWh/m2
Energie Certificaat 20210719-0002443628-RES-1
Kadastraal Inkomen €196
Bouwjaar 1899
Makelaar Ref. 511206477
IMMOSCOOP Ref. SDILW4462210722
Publicatie 22/07/2021
Stedenbouwkundig vergunning Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Dagvaarding Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
gelegen in mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied
Afgebakende oeverzone Nee
Afgebakende overstromingsgebieden Nee
EPC-waarde

Contact

OF