UIS: 4232542

Beschrijving

Het domein, dat uit de kasteelhoeve en een gerestaureerd gedeelte van het middeleeuws Lintkasteel bestaat, is gelegen op ± 9,5 ha met weiland en vijver.

De kasteelhoeve, met woonoppervlakte van ± 460 m², bestaat uit meerdere leefruimtes met open haard, 1 ingerichte keuken en, op de 1ste verdieping, uit 1 salon met open haard, 1 master bedroom met badkamer, 3 slaapkamers, 2 badkamers. Op de zolderverdieping is er nog 1 slaapkamer en 1 opbergruimte. Naast de woning vindt men de conciërgerie, de garages, een berging met zolderruimte en 2 paardenboxen.Verderop in het park, bevindt zich het gerestaureerde gedeelte van het Waterkasteel met woonoppervlakte van ± 250 m² ingericht met polyvalente ruimte, ontvangstruimte met open haard, keuken, authentieke gewelfde wijnkelder. Op de bovenverdieping 2 slaapkamers en 2 badkamers, 1 polyvalente ruimte en 1 grote zolderruimte met een romaans gebinte van de 17de eeuw.

Andere : mogelijkheid tot aankoop van een boomgaard van 1,5 ha.

Hier worden aandelen van een vennootschap, dat de volledige eigendom van het hieronder omschreven gebouw bevat, te koop aangeboden. De prijs voor de aandelen van de vennootschap is te bepalen op basis van de boekhouding van de onderneming rekening houdende met de waardebepaling van het gebouw hierbij weergegeven.

Voor meer informatie kunt u ons contacteren op het nummer +32 (0) 2 898 09 40.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Grimbergen
Transactie Te Koop
Slaapkamers 10
Badkamers 6
Woonoppervlakte 850 m2
Terrein Oppervlakte 95000 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Makelaar Ref. 4232542
IMMOSCOOP Ref. WSVKM3360210512
Stedenbouwkundig vergunning Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens

Contact

OF