UIS: Outrijvestraat 14

Beschrijving

Unieke eigendom in het centrum van Heestert (Zwevegem) te koop, bestaande uit een ruime villa, een handelspand en garages / bijgebouw op een perceel van 2552 m².

De villa en het handelspand staan op twee verschillende kadastrale percelen. De twee panden worden samen verkocht, maar kunnen indien gewenst door de koper opgesplitst worden.

Het instapklare huis uit 1977 werd grotendeels gerenoveerd (zolder geïsoleerd, deels nieuwe pvc ramen met dubbel glas, nieuwe keuken,..) en staat op een perceel van 1314 m². De zeer ruime woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 325 m²!
Het handelspand heeft een vloeroppervlakte van meer dan 400 m² en staat op een perceel van 1238 m². Het handelspand dient gerenoveerd te worden.
Achter de woning en het handelspand bevinden zich drie garages (80m²) (waarvan één met smeerput) & een recent gebouwde opslagplaats (40 m²) met deels overdekt terras/bergruimte. De tuinen van beide percelen zijn samengevoegd tot een zeer ruime tuin met groot terras. De tuin is volledig afgesloten.
Parkeerruimte is aanwezig vooraan de woning.

Indeling huis :
Ruime en droge kelder.
Gelijkvloerse verdieping : Ruime inkom, apart toilet, ruime en lichtrijke woon-en eetkamer met gezellige houthaard, aparte vernieuwde leefkeuken voorzien van oa vaatwas, fornuis op aardgas met dubbele oven, dampkap en microgolfoven, apart bureel met toegang tot het handelspand, twee slaapkamers en een ruime badkamer met inloopdouche, toilet, lavabomeubel met spiegelkast en inmaakkasten. Inpandige garage met wasplaats.
Verdieping : via een vaste trap kan je naar de zolderverdieping. Deze zeer ruime zolder met betonvloer werd volledig geïsoleerd en kan nog naar eigen smaak ingericht worden : slaapkamers, hobbyruimte,..

Indeling handelspand :
Toegang via gaanderij met vitrines, winkelruimte / toonzaalruimte / kantoorruimte in twee delen, aparte kamer (vroegere keuken en badkamer), toilet, ruime en aparte opslagruimte, overbouwde terrasruimte.
Verdieping : twee kamers en zolderverdieping. Kelder aanwezig.

Ideaal voor wie wonen en werken op dezelfde locatie wenst uit te oefenen.
Ook mogelijk om de twee percelen los te koppelen van elkaar & het handelspand te slopen en een nieuwbouwwoning op te plaatsen (bouwplannen architect reeds beschikbaar). Mogelijkheden troef !

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Heestert
Straatnaam Outrijvestraat
Transactie Te Koop
EPC Waarde 199 kWh/m2
Energie Certificaat 20210209-0002371418-RES-1
Makelaar Ref. Outrijvestraat 14
IMMOSCOOP Ref. ALUHQ2562210612
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Dagvaarding Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Niet van toepassing
EPC-waarde

Contact

OF