Beschrijving

BEN-SMART-ACTIE: GRATIS UPGRADE naar BEN (E30) & SMART woning !!

Zorgeloos en comfortabel wonen in uw nieuwbouwwoning teHeist-op-den-Berg!

Lot 3
Nieuw te bouwen OB woning op een perceel van1054 m².

Ligging: gelegen in een kindvriendelijke, residentiële, rustige en groeneverkaveling vlakbij het centrum van Heist-op-den-Berg. De woningen worden gebouwd in een rustige straat.

Indeling: inkomhal, gastentoilet, keuken, berging,eetkamer, woonkamer, nachthal,3 slaapkamers, badkamer, toilet, zolder en tuin.

Omschrijving:
Via de inkomhal, met gastentoilet, heeft u toegang tot deleefruimte. Deze bestaat uit een eethoek, een zithoek en een volledig geïnstalleerde open keuken met aansluitendeberging.De nachthal op de 1ste verdieping geeft toegang tot 3 slaapkamers, eenbadkamer, welke voorzien kan worden van eeninloopdouche, bad, eendubbele wastafel, en een apart toilet.De zolderverdieping kan ingericht worden als extra slaapkamer, bureau...

Project:
Het project bestaat uit een verkaveling van2 loten, waar er energiezuinige woningen, opgetrokken in een moderne bouwstijl, dewelkeinstapklaar envolgens de regels van de kunst worden afgewerkt met hoogwaardige materialen. De woningen zijn comfortabel ingericht en beschikken over een inkomhal met gastentoilet, woonkamer, eetkamer met open keuken, (berging / wasplaats), 3 slaapkamers, (dressing), badkamer, zolder, (garage) en tuin.

Het betreft een BEN (BijnaEnergieNeutraal)woning(max. E30), dewelke instapklaar en volgens de regels van de kunst wordt afgewerkt met hoogwaardige materialen.

De woning wordt uitgerust met een ventilatiesysteem type D, zonnepanelen en voldoende isolatie in de volledige bouwschil.

Creëer uw eigen "thuis". U heeft de vrije keuze voor de afwerking van de keuken, badkamer en vloeren... maar kan ook de architectuur en de indeling nog bepalen!

De troeven van dit project?
Niet alleen de ideale ligging (centraal, rustig en landelijk)maar ook de hoge afwerkingsgraad met ruime keuze aan materialen en de energiezuinigheidzijn enkele belangrijke troeven van dit project.

Alle verkopen geschieden onder de garanties van de Wet Breyne.

Contacteer ons voor verdere informatie, het lastenboek, een brochure, de plannen, een overzicht van alle prijzen met aankoopkosten,een afspraak om de woningen gedetailleerd te bespreken...Stedenbouwkundige inlichtingen: (Gmo) Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, (Wg) woongebied, (Gdv) geen dagvaardiging, (Gvkr) geenvoorkooprecht, (Vv) verkavelingsvergunning

Dit is geen aanbod, alle informatie is steeds onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Contact

OF