Beschrijving

Zorgeloos en comfortabel wonen in uw nieuwbouwwoning te Heist-op-den-Berg!

Lot 3
Nieuw te bouwen woning op een perceel van502m².

Ligging: Gelegenin een residentiële, rustige buurt, vlakbij het de dorpskern.

Indeling: inkomhal, gastentoilet, keuken, berging,eetkamer, woonkamer, nachthal,3 slaapkamers, badkamer, toilet, zolder en tuin.

Omschrijving:
Via de inkomhal, met gastentoilet, heeft u toegang tot deleefruimte. Deze bestaat uit een eethoek, een zithoek en een volledig geïnstalleerde open keuken met aansluitendeberging.De nachthal op de 1ste verdieping geeft toegang tot 3 slaapkamers, eenbadkamer, welke voorzien kan worden van eeninloopdouche, bad, eendubbele wastafel, en een apart toilet.De zolderverdieping kan ingericht worden als extra slaapkamer, bureau...

Project:
De woningis comfortabel ingericht en beschikt over een inkomhal met gastentoilet, woonkamer, eetkamer met open keuken, (berging / wasplaats), 3 slaapkamers, (dressing), badkamer, zolder, (garage) en tuin.

Het betreft eenBEN (BijnaEnergieNeutraal)woning(max. E30), dewelke instapklaar en volgens de regels van de kunst wordt afgewerkt met hoogwaardige materialen.

De woning wordt uitgerust met een ventilatiesysteem type D, zonnepanelen en voldoende isolatie in de volledige bouwschil.

Creëer uw eigen "thuis". U heeft de vrije keuze voor de afwerking van de keuken, badkamer en vloeren... maar kan ook de architectuur en de indeling nog bepalen!

De troeven van dit project?
Niet alleen de ideale ligging (centraal, rustig, kindvriendelijk, ...) maar ook de hoge afwerkingsgraad met ruime keuze aan materialen en de energiezuinigheidzijn enkele belangrijke troeven van dit project.

Alle verkopen geschieden onder de garanties van de Wet Breyne.

Contacteer ons voor verdere informatie, het lastenboek, een brochure, de plannen, een overzicht van alle prijzen met aankoopkosten,een afspraak om de woningen gedetailleerd te bespreken...

Stedenbouwkundige inlichtingen: (Gmo) Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd,(Wg) woongebied, (Gdv) geen dagvaardiging, (Gvkr) geenvoorkooprecht, (Vv) verkavelingsvergunning

Dit is geen aanbod, alle informatie is steeds onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Heist-op-den-Berg
Straatnaam Ter Borchtstraat
Transactie Te Koop
Slaapkamers 3
Woonoppervlakte 190 m2
Terrein Oppervlakte 502 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Makelaar Ref. 3397046
IMMOSCOOP Ref. QZZWF5143190805
Stedenbouwkundig vergunning Bekijk deze gegevens
Stedenbouwkundige bestemming huis
Overstromingsgebied niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF