Beschrijving

Zorgeloos en comfortabel wonen in uw nieuwbouwwoning te Herentals !

Lot 7
Nieuw te bouwen vrijstaande woning op een perceel van 340 m².

Ligging: gelegen in een kindvriendelijke, residentiële, rustige en groeneverkaveling vlakbij het centrum van Herentals. De woningen worden gebouwd in een nieuwe en doodlopende straat.

Indeling: inkomhal, gastentoilet, keuken, berging, eetkamer, woonkamer, nachthal,3 slaapkamers, badkamer, zolder entuin.

Omschrijving:
Via de inkomhal, met gastentoilet, heeft u toegang tot deleefruimte. Deze bestaat uit een eethoek, een zithoek en een volledig geïnstalleerde open keuken. De nachthal op de 1ste verdieping geeft toegang tot 3 slaapkamers, waarvan één met dressing, eneenbadkamer, welke voorzien kan worden van eeninloopdouche,dubbele wastafel en een toilet.De zolderverdieping kan ingericht worden als extra slaapkamer, bureau... Verder is er ook een berging en een tuin.

Project:
Fase 1 bestaat uit 11 energiezuinige woningen, opgetrokken in een moderne bouwstijl, dewelkeinstapklaar envolgens de regels van de kunst worden afgewerkt met hoogwaardige materialen. De woningen zijn comfortabel ingericht en beschikken over een inkomhal met gastentoilet, woonkamer, eetkamer met open keuken, (berging / wasplaats), 3 slaapkamers, (dressing), badkamer, zolder, (garage) en tuin.

Het betreft een BEN (BijnaEnergieNeutraal)woning(max. E30), dewelke instapklaar en volgens de regels van de kunst wordt afgewerkt met hoogwaardige materialen.

De woning wordt uitgerust met een ventilatiesysteem type D, zonnepanelen en voldoende isolatie in de volledige bouwschil.

Creëer uw eigen "thuis". U heeft de vrije keuze voor de afwerking van de keuken, badkamer en vloeren... maar kan ook de architectuur en de indeling nog bepalen!

De troeven van dit project?
Niet alleen de ideale ligging (centraal, rustig, kindvriendelijk,woon-werkverkeer (station, E313)...), maar ook de hoge afwerkingsgraad met ruime keuze aan materialen en de energiezuinigheidzijn enkele belangrijke troeven van dit project.

Alle verkopen geschieden onder de garanties van de Wet Breyne.

Contacteer ons voor verdere informatie, het lastenboek, een brochure, de plannen, een overzicht van alle prijzen met aankoopkosten, een afspraak om de woningen gedetailleerd te bespreken...

Stedenbouwkundige inlichtingen: (Gvg) geen vergunning uitgereikt, (Wg) woongebied, (Gdv) geen dagvaardiging, (Gvkr) geenvoorkooprecht, (Vv) verkavelingsvergunning

Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Herentals
Straatnaam Wuytsbergen
Transactie Te Koop
Slaapkamers 3
Terrein Oppervlakte 340 m2
EPC Waarde 30 kWh/m2
Bouwjaar 2017
Makelaar Ref. 1793119
IMMOSCOOP Ref. QITJO8523190910
Stedenbouwkundig vergunning Nee
Verkavelingsvergunning Ja
Dagvaarding Nee
Voorkooprecht Ja
Stedenbouwkundige bestemming huis
Overstromingsgebied
mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF