Beschrijving

** NIEUWE PRIJS! **
Rustig gelegen chalet in het groen te Herentals, halfopen keuken, berging, 1 slaapkamer, badkamer met ligbad, lavabo, toilet, zolder, ruime berging en werkruimte. Bewoonbare oppervlakte van 89m² op 1500m² grond. EPC = 971Kwh/m²

Ligging
Rustig en groen gelegen in alle rust, op 1 km van het centrum van Wiekevorst en 2 km van het centrum van Morkhoven. Met een vlotte verbinding naar deomliggende gemeentes.

Indeling
Inkom, lichte ruime woonkamer, halfopen keuken, badkamer met ligbad en lavabo.1slaapkamer, toilet, zithoek, berging,hobbyruimte, werkhuisen terras.

Beschrijving
Dezecharmante chaletop 1500m² grond,heeft een prachtig rustige en groene ligging te midden van de natuur van Herentals. Viade inkomhal kom jein de ruime woonkamer met zithoek en eetplaats. Deze wordt verwarmd via een houtkachel die zorgt voor een gezellige warmte,sfeer en gezelligheid.Aansluitend op deze ruimte bevindt zich de halfopen keuken. Verder bevinden er zich op de gelijkvloers verdieping een badkamer met ligbad en lavabo, een gastentoilet, technischeruimte en hobbyruimteenwerkhuis.

Op de eerste verdieping is er 1 slaapkamer met bergruimte,een zithoek, een bergzolder en een terras.Ook op het gelijkvloers verdiep aansluitend aan de woning is er een terras metwaar je kan genieten van de mooi ruime tuin die de nodige rust en ruimte geeft. Doordat de chalet gelegen is in recreatiezone, is het niet mogelijk om u hier te domiciliëren of permanent te wonen.

Stedenbouwkundige inlichtingen: vergunning uitgereikt (Vg), bestemming: Gebied voordagrecreatie(Gdr), geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd (Gmo), geen voorkooprecht (Gvkr),geen verkavelingsvergunning (Gvv)

Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Herentals
Straatnaam Berteneinde
Transactie Te Koop
Slaapkamers 1
Woonoppervlakte 89 m2
Terrein Oppervlakte 1500 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Bouwjaar 1989
Makelaar Ref. 3759470
IMMOSCOOP Ref. OAFKI6671190804
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Dagvaarding Nee (geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maat
Stedenbouwkundige bestemming chalet
Overstromingsgebied niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF