UIS: 511205663

Beschrijving

GELIJKVLOERSE WONING IN GROENE OMGEVING - CA 17 ARE

Nabij het centrum van Herk-De-Stad vinden we op de Schopstraat deze degelijke woning uit 1981 terug. We vinden in de onmiddellijke omgeving onder andere een supermarkt, bushalte, scholen en verschillende eetgelegenheden.
Op een tiental minuten bereiken we de oprit van de E313 en het centrum van verschillende steden en gemeenten. Doch is deze woning zeer rustig gelegen in een straat waar enkel plaatselijk verkeer komt. De woning is omgeven door agrarisch gebied waardoor je hier verzekerd bent van een fantastisch groene omgeving.

Alle vertrekken van deze woning zijn gelegen op het gelijkvloers terug te vinden, doch is er nog een volledige zolderverdieping voorhanden (+/-130m²). We vinden bij het binnenkomen de volgende ruimtes: een inkomhal met toilet, een leefruimte, keuken, berg/wasplaats, drie slaapkamers, badkamer en tenslotte een inpandige garage. Deze laatste ruimte heeft een automatische sectionaalpoort. Het gelijkvloers is goed voor +/- 130 m² aan vloeroppervlakte. Extra slaapkamers of een hobbyruimte nodig?
Er is reeds een vaste trap naar de zolder voorzien en biedt nog extra uitbreidingsmogelijkheden aan de nieuwe eigenaars.

Deze woning is door de huidige eigenaars perfect onderhouden. Een ander pluspunt is de kelderverdieping die onder de volledige woning doorloopt, ideaal indien je verbouwingswerken aan de woning wil uitvoeren.

Maar de echte kers op de taart is ongetwijfeld het prachtig perceel van ruim 17are groot. Je zal hier kunnen genieten van een groen uitzicht op het landelijke landschap.

Twijfel niet en bel ons voor een vrijblijvende bezichtiging aan deze toffe woning op een top locatie: 011 74 30 60

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Herk-de-Stad
Straatnaam Schopstraat
Transactie Te Koop
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Woonoppervlakte 130 m2
Terrein Oppervlakte 1724 m2
EPC Waarde 516 kWh/m2
Energie Certificaat 20200729-0002298736-RES-1
Kadastraal Inkomen €1313
Bouwjaar 1981
Makelaar Ref. 511205663
IMMOSCOOP Ref. TFECJ3052201221
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Ja
Dagvaarding Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens
Afgebakende oeverzone Nee
Afgebakende overstromingsgebieden Nee
EPC-waarde

Contact

OF