Beschrijving

Grenzend aan de bossen van het MERODEGEBIED met 230 km ruiterpaden, ligt deze exclusieve NIEUWBOUW eigendom bestaande uit een LANDHUIS EN PAARDENACCOMMODATIE op 2 ha. Hier kiest u dus voor een volledige nieuwbouw, zowel voor wat betreft de gebouwen als voor de inrichtingen en afwerkingen.

Het landhuis heeft een totale bewoonbare oppervlakte van 320 m². De inkomhal met apart toilet en vestiaire scheidt het woongedeelte van het slaapgedeelte. Een open, super ingerichte keuken met ingebouwde wijnkoelkast sluit naadloos aan op de eetplaats en ruime lichtrijke woonruimte met haard die via openslaande deurvensters toegang geeft tot het terras en de zwemvijver. Aan de andere zijde van de hal bevindt zich een bureel, een berging, een ruime slaapkamer, een ingerichte badkamer met dubbele lavabo in meubel, ligbad, inloopdouche, toilet en bidet en een inloopdressing. Op de eerste verdieping zijn er nog 2 slaapkamers met ingemaakte kasten en een ingerichte badkamer met lavabo in meubel, douche en toilet, alsook een geïsoleerde zolder die kan dienen als studio of als extra slaapkamer. Deze woning is super geïsoleerd met een E-peil van 66 en een EPC van 96,97 kWh/m². Elektriciteit is conform, ventilatie, afzuiging en domotica is voorzien in de volledige woning.

De hippische accommodatie bestaat uit een geïsoleerd stalgebouw van ALTEZ met 6 stallen, poets- en wasplaats met solarium, een zadelkamer, een voederkamer, een werkplaats en een kleine studio. Er zijn 6 gedraineerde zandpaddocks, 2 winterpaddocks, een gedraineerde buitenpiste VAN SANTVOORT (22m x 42m) met geopad bodem en automatische beregeningsinstallatie en 3 weiden. Omheiningen van DESUTTER, carport HERITAGE met verwarmd hondenhok, 2 regenwaterputten van 10.000 liter elk en een geboorde waterput (140m), 20 zonnepanelen, wifi in het stalgebouw ... Kortom, deze eigendom is een juweeltje, zowel voor de bewoner van het huis als voor de trouwe viervoeters ! DIT IS EEN UNIEKE KANS ! Enkel te bezichtigen na afspraak met CDS IMMO 016/620105 - 0497/581118 !

VIDEO klik hier --> https://youtu.be/-D035kYoABI

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Herselt
Straatnaam Kleine Hees 20
Transactie Te Koop
Slaapkamers 4
Badkamers 3
Woonoppervlakte 320 m2
Terrein Oppervlakte 19125 m2
EPC Waarde 96 kWh/m2
Kadastraal Inkomen €311
Bouwjaar 2017
Makelaar Ref. 1800
IMMOSCOOP Ref. MFSYK4516190602
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Dagvaarding Nee
Voorkooprecht Ja Waterwegen & Zeekanalen
Stedenbouwkundige bestemming Agrarisch gebied
Overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Afgebakende overstromingsgebieden Nee
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF