Beschrijving

Deze unieke villa op een prachtig aangelegd perceel van 12are is voorzien van alle hedendaagse comfort en is gebouwd met uiterst duurzame en kwaliteitsvolle materialen.

Via een inkom met apart toilet betreedt u de woning met ruime leefruimte. Zowel eetkamer als aparte zithoek vormen 1 groot geheel. Een aparte ruimte kan perfect dienen als tv-hoek of bureau. In het midden van de zithoek is een gashaard voorzien die gans het gelijkvloers kan verwarmen. Tevens heeft de woning ook vloerverwarming. De keuken is prachtig afgewerkt en praktisch ingericht met een naastliggende grote berging.

Op de 2e verdieping is een nachthal aanwezig die toegang biedt tot 3 slaapkamers en een badkamer. 1 slaapkamer heeft een ruime dressing en toegang tot balkon met uitzicht op de tuin. De badkamer is uitgerust met een ligbad, douche en 2 lavabo's.

Buiten kan je genieten op het overdekte terras of het open zonne-terras met jacuzzi en sauna. Alsook heeft u via de aangelegde oprit toegang tot de achterliggende grote garage met automatische poort.

Aarzel niet deze unieke woning te bezoeken en bel ons op 016 58 52 60!

EPC: 150 kWh/m² - UC1730777
- Bestemming: Woongebied met landelijk karakter
- Bouwvergunning: Ja
- Verkavelingsvergunning:
- Voorkooprecht: Nee
- Dagvaarding: Nee
- Overstromingsgevoelig gebied: Effectief

SI aangevraagd

Bekijk dit pand bij de makelaar

Contact

OF