Beschrijving

Moderne designwoning HOB ( nieuwbouw ) in het begin van een zijstraat van het centrum. Moderne nieuwbouw designwoning HOB in het begin van een zijstraat van het centrum. Vlak bij alles bij, zoals bakkers, Colruyt, financiële instellingen en school. Lot 2 = 2 a 89. Ideaal voor het bouwen van een ruime en rustig gelegen HOB eengezinswoning met een tuin en toch vlak bij alles bij in een rustige straat. In bijlage kan u een berekend voorbeeldmodel inzien. Prijs grond + All In! sleutel op de deur. Prijs grond incl.woning afhangende van de m2: prijzen 295.000 - 375.000 euro ALL IN ! ( inclusief Btw, registratie op de grond + notaris erelonen architect, EPB-berekening en veiligheid) Dit is een ruime woning met 3 slpk en garage, maar kleiner of groter kan natuurlijk ook. Wenst u liever een woning winddicht of uw eigen idee laten uitwerken, dat kan ook en volledig vrijblijvend. U kan bij ons terecht op kantoor, of wij komen vrijblijvend bij u thuis langs. U heeft nog volledige inspraak in stijl, plan/oppervlakte en materiaalkeuze. Aannemingscontract conform de wet Breyne. Indien gewenst kan men bepaalde afwerkingsposten zelf doen. Heeft U zelf al een grond en eigen plannen of ideeën om te bouwen ? Aarzel niet en contacteer ons voor een vrijblijvende gedetailleerde offerte. Meeus bouwprojecten
Moderne nieuwbouw designwoning HOB in het begin van een zijstraat van het centrum. Vlak bij alles bij, zoals bakkers, Colruyt, financiële instellingen en school. Lot 2 = 2 a 89. Ideaal voor het bouwen van een ruime en rustig gelegen HOB eengezinswoning met een tuin en toch vlak bij alles bij in een rustige straat.
In bijlage kan u een berekend voorbeeldmodel inzien. Prijs grond + All In! sleutel op de deur.
Prijs grond incl.woning afhangende van de m2: prijzen 295.000 - 375.000 euro ALL IN ! ( inclusief Btw, registratie op de grond + notaris erelonen architect, EPB-berekening en veiligheid) Dit is een ruime woning met 3 slpk en garage, maar kleiner of groter kan natuurlijk ook.
Vraag ook meer info indien interesse in Lot 1.
Wenst u liever een woning winddicht of uw eigen idee laten uitwerken, dat kan ook en volledig vrijblijvend. U kan bij ons terecht op kantoor, of wij komen vrijblijvend bij u thuis langs. U heeft nog volledige inspraak in stijl, plan/oppervlakte en materiaalkeuze. Aannemingscontract conform de wet Breyne. Indien gewenst kan men bepaalde afwerkingsposten zelf doen. Heeft U zelf al een grond en eigen plannen of ideeën om te bouwen ? Aarzel niet en contacteer ons voor een vrijblijvende gedetailleerde offerte.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Contact

OF