Beschrijving

Deze rustig gelegen woning ligt op een boogscheut van het centrum van Heule en Heulepark. Daarnaast wordt de woning getypeerd door zijn sociale omgeving in de nabijheid van scholen, openbaar vervoer, winkels... Ook belangrijke invalswegen zoals de R8, E403 en de A19 liggen op slechts enkele minuten rijden van de woning. Kortom deze woning heeft een sublieme ligging voor wie zoekt naar de perfecte combinatie tussen rustig wonen en een vlotte verbinding naar diverse invalswegen.

Indeling:
U komt de woning binnen in de inkomhal waar zich een apart toilet bevindt. Vanuit deze inkomhal kunnen we de woonkamer betreden. In de lichtrijke woonkamer die aan de hand van rolluiken kan verduisterd worden, is het aangenaam vertoeven. De woonkamer is bovendien voldoende ruim om er een eetplaats en een salon te plaatsen. De keuken is zowel vanuit de inkomhal als de woonkamer toegankelijk. Deze biedt genoeg ruimte om hier een tafel te plaatsen.

Op de eerste verdieping vinden we drie slaapkamers terug, deze kunnen telkens aan de hand van rolluiken verduisterd worden. Twee slaapkamers bevinden zicht aan de achterzijde van de woning, de derde slaapkamer is langs de straatkant gelegen. Ook vinden we op deze verdieping de badkamer met douche en lavabo terug. De laatste troef van de woning is de ruime zolder die als extra bergruimte kan worden gebruikt.

Achteraan de woning vinden we de zuidwest gerichte tuin waar het steeds aangenaam vertoeven is. In deze tuin werd reeds een tuinhuis voorzien als extra bergruimte. Daarnaast vinden we hier in dezelfde bouwstijl als de woning een berging terug.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Heule
Straatnaam Emiel Hullebroecklaan
Transactie Te Koop
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Woonoppervlakte 112 m2
Terrein Oppervlakte 215 m2
EPC Waarde 438 kWh/m2
Energie Certificaat 20200310-0002258802-RES-1
Kadastraal Inkomen €565
Bouwjaar 1967
Makelaar Ref. 920849
IMMOSCOOP Ref. DNBXJ4879200512
Stedenbouwkundig vergunning Bekijk deze gegevens
Overstromingsgebied Nee
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF