UIS: 4571 - 24/10/2021

Beschrijving

Deze te renoveren woning met zeer veel potentieel beschikt over een bewoonbare oppervlakte van circa 210 m², zes slaapkamers, een intieme tuin van maar liefst ±75m². Ideaal voor een samengesteld gezin of te gebruiken als kangoeroewoning.

Dit huis, residenteel gelegen en vlakbij het centrum van Hoboken, heeft in de nabije omgeving supermarkten, parken, openbaar vervoer, centraal station, Velo-station, sportfaciliteiten, scholen en de belangrijke verbindingswegen. Daarnaast kan u steeds uw fiets uit de stalling nemen.

We betreden de woning en komen terecht in de brede inkomhal op een tegelvloer. Aan de linkerzijde van de inkomhal bevindt zich de ruime leefruimte (of slaapkamer). De raampartijen aan de voorgevel voorzien voldoende lichtinval en lucht. Aanpalend aan de leefruimte hebben we de ruime eet en leefruimte met aansluitend een aparte keuken. De keuken op keramische tegelvloer is volledig uitgerust met voldoende opbergkasten. Via de keuken verkrijgt men toegang tot een zonnige tuin dat garant staat voor een mooi open zicht. Op de gelijkvloerse verdieping treffen we eveneens een ruime badkamer aan.

Via de houten trap verkrijgen we toegang tot een centrale hal. Van hieruit is er een toegang tot 3 slaapkamers en een ruime badkamer met douchecabine en toilet.

De tweede verdieping bestaat uit 2 slaapkamers, een keuken en een badkamer met ligbad.

Tenslotte is er ook een droge kelder die zorgt voor extra bergruimte.

Voor de grondplannen gaat u naar www.wellimmo.net

TROEVEN: Grote woning, ideaal voor kangoeroewoning - tuin met veel privacy – residentiële locatie – op te frissen – 6 slaapkamers – 3 badkamers

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Hoboken
Straatnaam Vinkenveldenstraat
Transactie Te Koop
Slaapkamers 6
Badkamers 3
Woonoppervlakte 205 m2
Terrein Oppervlakte 198 m2
EPC Waarde 491 kWh/m2
Energie Certificaat 20210803-0002447472-RES-1
Kadastraal Inkomen €1306
Bouwjaar 1963
Makelaar Ref. 4571
IMMOSCOOP Ref. QFQXJ1613211024
Publicatie 24/10/2021
Stedenbouwkundig vergunning Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Dagvaarding Nee
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Afgebakende overstromingsgebieden Nee
EPC-waarde

Contact

OF