Beschrijving

In de groene omgeving van Kapellenbos gelegen, zonnige villa (bouwjaar 2011) met een prachtig bomenbestand, vijver en poolhouse met zwembad. Het biedt een nuttige oppervlakte van ± 700 m² plus kelders en poolhouse op een perceel van ± 7.823 m².

Het gelijkvloers omvat een entreehal, woonkeuken met eethoek en gashaard, bijkeuken en toegang tot overdekt terras, formele eetkamer met open haard, woonkamer met open haard, family room met zicht op de vijver, bureel met aparte entree, dubbele inpandige garage. De verdieping omvat de master suite met royale dressing en en suite badkamer aansluitend aan een studeerkamer toegankelijk via aparte trap, een tweede slaapkamer met douchekamer, derde suite met slaapkamer, bureau en douchekamer. De bovenste verdieping omvat diverse leefruimtes en is voor vele doeleinden te gebruiken. De woning is volledig onderkelderd en omvat een degustatie wijnkelder en diverse bergkelders en technische ruimtes.

Aanvullend: Voorzien van hoge kwaliteit materialen, lift over 4 verdiepingen, uitstekend onderhouden. Eigen waterput met sproei installatie, centraal stofzuigsysteem, sauna's, jacuzzi. Het poolhouse omvat tevens een gastenverblijf.

Kapellen is een bosrijk gebied en uitzonderlijk hier is dit zonnige terrein. Wandelgebied, scholen, Royal Antwerp Golfclub, manege, restaurants en het centrum van Heide met het openbaar vervoer in de nabijheid.

Voor informatie gelieve contact op te nemen met Henriette Siersema op +32 (0)475 39 86 88.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Kapellen
Transactie Te Koop
Slaapkamers 6
Badkamers 4
Woonoppervlakte 700 m2
Terrein Oppervlakte 7823 m2
EPC Waarde 199 kWh/m2
Energie Certificaat 2437405
Bouwjaar 2011
Makelaar Ref. 3700234
IMMOSCOOP Ref. ETFYM9425210724
Stedenbouwkundig vergunning Bekijk deze gegevens
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens
EPC-waarde

Contact

OF