Beschrijving

Rustig gelegen villa te Keerbergen.

Deze uitermate rustig gelegen open bebouwing werd gebouwd op een mooi perceel van 2162 m² in een bosrijke omgeving.

Deze villa biedt ruimte en potentieel onder één dak. Achter deze gevel gaat heel wat meer schuil dan men initieel denken zou. Men dient voornamelijk het geheel op te frissen en afhankelijk van de persoonlijke wensen kan men nog alle kanten uit met deze woning. Structurele aanpassingen zijn hier geen noodzaak.Via een buitentrap bereiken we de woning en komen op de 1ste verdieping waar we in een lichtrijke leefruimte terecht komen dewelke voorzien is van grote raampartijen. De keuken is voorzien van alle modern comfort en ontbijttafel met granieten blad. Verder zijn er 3 ruime slaapkamers terug te vinden waarvan er 1 direct toegang geeft tot de badkamer. Deze badkamer is ingericht met ligbad en douchescherm, enkele lavabo en toilet. Er is tevens een 2de badkamer voorzien.

Via een trap bereiken we het gelijkvloers en hier bevinden zich 2 ruime slaapkamers waarvan 1 momenteel ingericht is als bureau. Er is ook een afzonderlijke inkomdeur voorzien (ideaal voor praktijk). Verder is er een ruime kelder dewelke werd opgedeeld in verschillende compartimenten. Er is ook nog een (3de) badkamer voorzien en een afzonderlijk toilet.

De diepe garage biedt extra bergruimte om de tuinspullen in op te bergen.U merkt het: we hebben een woning met potentieel in het mooie Keerbergen. Bent u even overtuigt als ons, ga dan snel een kijkje nemen !Voor interactieve grondplannen en foto's ga naar www.wijns.beVoor verder contact: 0473/33 33 39 of johan@wijns.be
DEEL DIT PAND

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Keerbergen
Straatnaam Bloemenbosdreef 6
Transactie Te Koop
Slaapkamers 5
Badkamers 3
Woonoppervlakte 322 m2
Terrein Oppervlakte 2162 m2
EPC Waarde 411 kWh/m2
Kadastraal Inkomen €3321
Bouwjaar 1964
Makelaar Ref. 11120
IMMOSCOOP Ref. DTIJB4604180510
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Dagvaarding Nee
Voorkooprecht Nee
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens

Contact

OF

Kaart