Beschrijving

VIRTUELE VERBOUWING !!! We hebben voor u een gedeelte van de woning virtueel verbouwd samen met een kwaliteitsvolle aannemer. U kan de woning dus aankopen aan vermelde prijs inclusief virtuele verbouwing van keuken en leefruimte (zwembad niet inbegrepen). Indien U liever zelf wenst te verbouwen wordt de prijs van de verbouwingen afgetrokken van de vraagprijs.

In de meest vooraanstaande wijk van Kontich, aan het Tanghof, ligt deze ruime, moderne villa op een mooi perceel. Terwijl U geniet van alle rust, die deze eigendom U biedt, beschikt U toch over een optimale bereikbaarheid.

De villa werd enkele jaren geleden zo goed als volledig vernieuwd, met als meesterstuk de leefruimte en parent-floor op de eerste verdieping met dressing en luxueuze badkamer.

Kijk snel verder op www.dehuisleverancier.be voor meer gedetailleerde informatie inclusief afmetingen en een 2D en 3D grondplan van deze woonst met extra foto's!

We rijden de oprit op langs de automatische poort en parkeren ons aan deze prachtige woonst. De enorme brede trap brengt u naar de voordeur. `
De inkomhal biedt U de mogelijkheid om rechtstreeks het bureau te betreden of onmiddellijk naar de uitnodigende majestueuze leefruimte van meer dan 90 vierkante meter verder te gaan. Deze is opgedeeld in twee middels de twee inzethaarden die ingewerkt werden in een praktisch vast meubel.

We vervolgen onze weg naar een hal, die in verbinding staat met een gastentoilet, de wasruimte, de keuken, een trap naar de zeer ruime souterrain en de eerder vermelde bureau. De keuken met een centraal kookeiland is hyper-geïnstalleerd met moderne inbouwtoestellen van ATAG.

Als we terugkeren naar de leefruimte, kunnen we naar de nachthal gaan met aangrenzend 3 ruime slaapkamers op mooie houten vloer en te moderniseren badkamer met hoekligbad voor de kinderen.
Op het einde van de nachthal kunnen we ons begeven naar de eerste verdieping, waar U zich kan terugtrekken van het drukke dagelijkse leven en weg kan dromen in deze zalige parent-floor met mooi afgewerkte dressing. De aangrenzende badkamer op deze verdieping laat niets aan de verbeelding over met vrijstaand bad en magnifieke inloopdouche.

Heel leuk als extra aan de woning zijn de mogelijkheden, die de souterrain U biedt en de fantastisch grote geniet/feesttuin met ontdek-plekjes ! Ideaal om al uw feesten in te organiseren ! Ook voldoende plaats voor moestuin, een fruitgaard is al aanwezig !


???-WgLk-???-???-???-EPC : 404kWh/m2
Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Kontich
Straatnaam Hondstraat
Transactie Te Koop
Slaapkamers 4
Badkamers 2
Woonoppervlakte 334 m2
Terrein Oppervlakte 2406 m2
EPC Waarde 404 kWh/m2
Bouwjaar 1973
Makelaar Ref. H30-K-484L
IMMOSCOOP Ref. IKNSM6586191123
Publicatie 23/11/2019
Stedenbouwkundig vergunning In aanvraag
Dagvaarding In aanvraag
Voorkooprecht In aanvraag
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF