Beschrijving

Een dokterswoning die uw hart een beetje sneller zal doen slaan… Een mogelijkheid als deze mag U zeker niet missen, de woning heeft twee huisnummers, zodat de praktijk eventueel volledig gescheiden kan worden om een dokterspraktijk te huisvesten naast uw woonst. De woning zelf heeft 5 slaapkamers en een bureau.

We parkeren onze wagen op de ruime oprit voor de dubbele garage. Binnengekomen in de lichte inkomhal met apart gastentoilet verrast de ruimtelijkheid jou mede omwille van de lichte vide. Nemen we de deur rechts van ons dan komen we in de eetkamer gevolgd door de zitkamer, deze kan U eventueel tot één kamer laten versmelten. Beiden verlenen zicht en toegang tot de zuidtuin via de schuiframen.

Achter de zitkamer ligt nog de te moderniseren keuken met zicht op de tuin. Hiernaast is de praktische wasruimte/bijkeuken met toegang tot de kelder.

We kunnen ook via de zitkamer naar de tweede leefruimte gaan die in 1999 werd bijgebouwd. De rust en de lichtinval in deze kamer bieden U een comfortabele relax-sfeer, wederom met zicht op, en toegang tot, groen !

U kan rechtstreeks via deze leefruimte naar de praktijkruimte, maar kan er ook voor kiezen om deze toegang af te sluiten natuurlijk. We zullen echter eerst even terug via de inkomhal naar de eerste verdieping gaan.

Hier aangekomen merkt U dat in de hele woning op geen vierkante meter werd gekeken. Alle kamers zijn ruim en mooi uitgerust met blokjesparket. Drie slaapkamers geven uit op het grote zuid-gerichte terras. De badkamer is te moderniseren, U heeft zelfs de mogelijkheid om een andere kamer in te richten als badkamer. Op deze verdieping bevinden zicht nog een apart toilet en ingerichte studio. Deze studio beschikt nog over een leefruimte, slaapkamer en badkamer… wat een mogelijkheden !!!! Via de valtrap in de nachthal kan je nog naar de ruime zolderkamer.

Het praktijkgedeelte van de woning bestaat uit een inkomhal met toilet, wachtkamer en praktijkruimte. Mits enkele eenvoudige wijzigingen kan U hier een dokterspraktijk huisvesten met 3 artsen of een andere zelfstandigenzaak uitbouwen, alsook kantoren...

De tuin houden we even tot het laatste, omwille van de vernuftige inplanting van de woonst op het perceel heb je een zalige zuid-tuin met maximale privacy.

U merkt het, een woning die U moet ontdekken, te veel indrukken, kamers en mogelijkheden voor woorden… We willen nog graag meegeven dat deze woning ook uitermate geschikt is als kangoeroewoning !

Dit is niet wat U zoekt en U bent dat zoeken beu, heeft er te weinig tijd voor, of U heeft het gevoel dat U altijd net iets te laat bent? Geen nood, wij hebben hier een nieuwe service voor uitgewerkt. de Huisleverancier biedt U het nieuwe concept AANKOOPBEGELEIDING aan.

Zo gaan we specifiek voor U op zoek naar uw nieuwe thuis, ook voor eigendommen bui

ten onze eigen aanbod ! Daarnaast geven we U een 2de opinie en staan U zelfs bij tijdens de onderhandelingen over de woonst die U interesseert… Heeft U hier ZIN in? Vraag meer informatie over aankoopbegeleiding via info@dehuisleverancier.be of 0489/069.000

Tot uw dienst!

EPC : 221kWh/m2
Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Kontich
Straatnaam Albrecht Rodenbachlaan
Transactie Te Koop
Slaapkamers 5
Badkamers 2
Woonoppervlakte 436 m2
Terrein Oppervlakte 984 m2
EPC Waarde 221 kWh/m2
Bouwjaar 1982
Makelaar Ref. AR7-K-1195C
IMMOSCOOP Ref. NUYNB1641200229
Publicatie 29/02/2020
Stedenbouwkundig vergunning In aanvraag
Dagvaarding In aanvraag
Voorkooprecht In aanvraag
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Overstromingsgebied Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF