UIS: I15-K-1592 - 05/10/2020

Beschrijving

----- BEZOEK EN BIED-MOMENT ----- Wees er snel bij want de kans is groot dat U anders te laat bent…
Op vrijdag 16 en zaterdag 17 oktober houden we het bezoekmoment voor deze unieke villa ! U kan deze enkel op afspraak bezoeken via welkom@dehuisleverancier.be of op ons nummer: 0489/069.000 !
Opgelet, de aangegeven prijs is een richtprijs. Het volledig reglement van het Bezoek- & Bied-moment krijgt U bij uw bezoek ter plaatse.
****************************************************************************
Voor deze unieke villa bevindt u zich in een rustige zijstraat van de charmante residentiële wijk ‘de Reep’, een zalige plek om te wonen met een volslagen perfecte combinatie tussen bereikbaarheid en rust !

Je merkt reeds aan de oprit op dat deze woning voortreffelijk onderhouden wordt. Wil je volledige privacy, dan sluit je de poort achter je en loopt verder naar de inkomdeur, waar we u verwelkomen in de inkomhal. Je voelt hier reeds de bekorende landelijke stijl, die de gehele woning uit ademt.

We begeven ons naar de leefruimte, die in 2017 prachtig vernieuwd werd: de ruimtelijkheid en het magnifieke zicht op groen geeft je een zalig huiselijk gevoel. Met de natte, koude herfst en winter in het vooruitzicht hebben we voor jou alvast de verwarmende gashaard aangestoken.

Grenzend aan de leefruimte ligt de volledig ingerichte keuken, waar je de lekkerste gerechtjes voor je gezin of genodigden kan klaarmaken.

Wat de woning voornamelijk ook interessant maakt is de slaapkamer met dressing en badkamer, die zich reeds op het gelijkvloers bevindt. Hier vindt je als koppel je rust terwijl de kinderen zich op de bovenverdieping vertoeven.

Via een trap in de leefruimte bereiken we de bovenverdieping, waar nog twee slaapkamers op warme plankenvloer en tweede badkamer terug te vinden zijn.

Tijdens de rondleiding zullen we u nog een aantal pluspunten van dit pareltje, die mogelijks jouw thuis kan worden, aanreiken.

Dit is niet wat U zoekt ? Al gehoord van AANKOOPBEGELEIDING ? Wij zoeken, bezoeken en onderhandelen mee met U voor eigendommen die worden aangeboden door particulieren, andere makelaars, of die zelfs (nog) niet te koop staan?
Hoe doen we dit?
Vraag meer informatie over aankoopbegeleiding via info@dehuisleverancier.be of 0489/069.000

de Huisleverancier : Persoonlijk, voor iedereen Service, Kwaliteit en Vertrouwen !

EPC : kWh/m2
Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag
Mobiscore : 7,8/10

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Kontich
Straatnaam Irislaan
Transactie Te Koop
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Woonoppervlakte 196 m2
Terrein Oppervlakte 800 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Bouwjaar 1971
Makelaar Ref. I15-K-1592
IMMOSCOOP Ref. VAWYL4116201005
Publicatie 05/10/2020
Stedenbouwkundig vergunning In aanvraag
Dagvaarding In aanvraag
Voorkooprecht In aanvraag
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Overstromingsgebied Nee

Contact

OF