Beschrijving

*** Deze verkoop valt onder het 21 % BTW stelsel ***
Deze nieuwbouw landelijke villa werd gebouwd met de meest duurzame en kwaliteitsvolle materialen. Door extra aandacht voor doorgedreven dubbele isolatie, luchtdichtheid, ventilatie, 3-lagig 4-seizoens veiligheidsglas, overal aanwezige rolluiken en/of functionele luiken en met gebruik van een warmtepomp heeft deze woning reeds een voorberekend E- peil van 17, waardoor dit een BEN-woning is, en er kan worden genoten van 100% korting op de onroerende voorheffing de eerste 5 jaren.

Deze BEN-woning kan perfect worden afgewerkt als kangoeroewoning, zorgwoning. Het gelijkvloers is volledig rolstoel toegankelijk (ook douche en toilet). Natuurlijk kan het ook ingericht worden als één zéér ruime ééngezinswoning.
De ligging is uniek met prachtige vérzichten en wandelpaden, op minder dan 2 km van het centrum van Kortenaken, op 100m van openbaar vervoer met verbindingen naar Tienen, Diest en Leuven.

Ook de paardenliefhebbers vinden hun gading met alle rust, mooie wandelpaden, manèges, stalling en weidegang op wandelafstand. Huur van weide mogelijk tegenover de woning.

Deze woning wacht op nieuwe eigenaars die houden van klasse, de ruime natuur, een onderhoudsvriendelijke tuin, rust, vrij Frans gevoel à l’aise waar je de vogels nog kan horen fluiten.

Plannen van de woning te downloaden bij 'downloads'.

Interesse? Mail naar laurens@immogve.be of bel naar 0496 07 89 48.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Kortenaken
Straatnaam Gelemanstraat
Transactie Te Koop
Slaapkamers 5
Badkamers 2
Woonoppervlakte 220 m2
Terrein Oppervlakte 944 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Makelaar Ref. 4404476
IMMOSCOOP Ref. TCJSK5031210830
Stedenbouwkundig vergunning ja
Verkavelingsvergunning ja
Dagvaarding Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel
Voorkooprecht nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Overstromingsgebied Nee

Contact

OF