Beschrijving

Bekijk zeker de 3D-tour van deze woning!

Interesse? Plan dan zeker zelf online je bezoek in via www.copandi.be
Vragen? Neem contact op via erik@copandi.be of via 016/797931

Deze statige herenwoning bevindt zich aan de Erasme Ruelensvest. Deze straat is gelegen aan de ring rond Leuven, vlakbij de Sportoase. De Grote Markt en het station zijn te bereiken op ongeveer 15 minuten wandelen of 5 minuten fietsen. Ook bushaltes, scholen en winkels zijn te vinden in de onmiddellijke omgeving.
De tuin is zuid-gericht en er is geen inkijk aan de achterkant. Door de parkeerplaatsen voor de deur en de parking op de middenberm tussen Ruelensvest en Naamsevest, is er vrijwel steeds parking te vinden.

De woning kan opfrissing gebruiken, maar bepaalde zaken geven dit pand toch heel wat karakter. Zo zijn er bijvoorbeeld de hoge plafonds, de authentieke moulures en de mozaïekvloer in de gang. Met een totale oppervlakte van 310m² biedt deze woning dus heel wat mogelijkheden. Momenteel zijn er reeds 4 slaapkamers aanwezig. De zolderverdieping is echter te bereiken via een vaste trap en heeft een oppervlakte van ongeveer 50m². Hier kunnen dus zeker nog kamer bijgemaakt worden indien nodig.

Indeling van de woning:

Gelijkvloers

We komen de woning binnen via de grote dubbele voordeur en bevinden ons vervolgens in de ruime inkomhal (18,46m²) op een authentiek mozaïekvloer. Aan de rechterzijde hebben we op twee plaatsen toegang tot de leefruimte (36,96m²) op een mooie parket. Vanuit de leefruimte is er toegang tot het terras en de tuin. Achter de leefruimte en de inkomhal komen we in de eetplaats en de keuken (20,13m²). Deze is aan vernieuwing toe, hoewel deze nog volledig functioneel is. Tenslotte is er helemaal achteraan nog het aparte toilet.

Verdiepingen

Via de houten trap in de inkomhal komen we op de eerste verdieping/tussenverdieping. Hier bevindt zich een tweede apart toilet, een wasplaats/berging (10,92m²) en de badkamer (8,13m²). Deze bestaat uit 2 lavabo's en een bad/douche. Via de volgende, kortere trap, komen we op de volgende verdieping waar we de eerste 2 slaapkamers aantreffen met een oppervlakte van 25,84m²en 18,34m². De volgende trap leidt ons dan weer tot de volgende verdieping met opnieuw 2 slaapkamers van 17,63m² en 17,37m² groot. Tevens is er op dit verdiep nog een kleinere ruimte van 7,49m², die perfect kan gebruikt worden als bureau.

Zolder en kelder

Uiteindelijk komen we met de laatste trap op de bovenste verdieping. Hier is er een ruime zolder van ongeveer 50m². Deze zou perfect kunnen gebruikt worden om nog enkele kamers bij te maken.
Tenslotte beschikt de woning ook nog over een kelder 50m², die nog heel wat extra bergruimte biedt.
De woning wordt reeds verwarmd op gas (sinds 2015) met centrale verwarming. De oude m

azoutketel werd al verwijderd.

Bijzonderheden :
✅ Statige herenwoning
✅ Authentieke elementen
✅ 4 ruime slaapkamers (6 mogelijk)
✅ Goede ligging
✅ Zuidgericht

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Leuven
Straatnaam Erasme Ruelensvest
Transactie Te Koop
Slaapkamers 4
Badkamers 1
Woonoppervlakte 260 m2
Terrein Oppervlakte 225 m2
EPC Waarde 329 kWh/m2
Energie Certificaat 20200423-0002264588-RES-1
Kadastraal Inkomen €1477
IMMOSCOOP Ref. PGJFZ6354210914
Stedenbouwkundig vergunning Bekijk deze gegevens
Overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone NEE
EPC-waarde

Contact

OF