Beschrijving

** NIEUWE PRIJS **

Ligging
Centraal gelegen, nabij het centrum vanPoederlee, in een rustige residentiële wijk. Vlakbij toegangswegen, met een vlotte verbinding naar deomliggende gemeentes. Vlakbij winkels, scholen en openbaar vervoer.

Indeling
Inkom, lichteleefruimte,eetplaats,geïnstalleerde keuken, veranda, berging, bureau, inpandige garage, badkamer met ligbad en lavabo's, gastentoilet. Nachthal, 4 slaapkamers, terras, werkhuis, zolder.

Beschrijving
Een mooie hoeve die gelegen is op het einde van een residentiële wijk nabij het centrum van Poederlee.De ruime inkomhalgeeft onder meer toegang tot de zeer lichte woonkamer die doorloopt naar de eetplaats, de schouw in de woonkamer is niet louter een esthetisch element, maar kan voor gezelligheid en warmte zorgen.Aansluitend aan de woonkamer bevindt er zich een mooie ruime geïnstalleerde keuken, met een droge berging. Van hieruit hebt u toegang tot een nachthal, die verlengd wordt naar een ruime lichte veranda. Op de gelijkvloers verdieping bevinden er zich ook nog een badkamer met ligbad met regendouche, dubbele lavabo en voorzien van vaste kasten, alsook een gastentoilet. Op de bovenverdieping bevinden er zich 3 ruime slaapkamers, een bureau, een toilet en een multifunctionele ruimte met toegang tot de afgewerkte zolder.

Deze woning dateert uit 1973 maar heeft een verjongingskuur gekregen in 2015 waar er aandacht is geschonken aan het behouden van originele elementen, maar door de aanpak van renovatie een eigentijdsere uitstraling hebben.Buiten hebben we een mooie en ruimebinnenplaats die in de zomer gekleurd wordt door het groen van de bomen.Aanpalend aan deze binnenplaats is er een extra ruimte van 100m² die verschillende functies kan hebben.
Knappe energiezuinige hoeve met lichte woonkamer, veranda, keuken, berging, zolder, 3 (4)slpkmrs, badkamer met ligbad, lavabo's, 2 toiletten, werkhuis, binnenplein, inpandige garage, Bewoonbare oppervlakte van 272m² op 760m² grond. EPC = 221Kwh/m²

Stedenbouwkundige inlichtingen: vergunning uitgereikt (Vg), bestemming: woongebied (Wg), geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd (Gmo), geen voorkooprecht (Gvkr),geen verkavelingsvergunning (Gvv)

Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Lille
Straatnaam Kardinaal Cardijnlaan
Transactie Te Koop
Slaapkamers 4
Woonoppervlakte 272 m2
Terrein Oppervlakte 760 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Bouwjaar 1973
Makelaar Ref. 3686614
IMMOSCOOP Ref. IBWFU7370190821
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Dagvaarding Nee (geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maat
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming charmant huis
Overstromingsgebied niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF