Beschrijving

Zeer ruim woonhuis in het centrum van Lille met 3 grote slaapkamers, ruime badkamer en apart afgesloten perceel met te renoveren zwembad, privé garages opgetrokken in steen, waarvan 1 afgesloten garage met elektrisch bediende poort op een totale oppervlakte van ca. 814m².
Indeling en omschrijving:
Op het gelijkvloers:
Grote leefkamer, aparte eetkamer of bureelruimte, sas met de trap naar de bovenverdieping en de deur naar de kelder. Via de zijkant van de woning komen we in het huidige gedeelte van de woning met een inkomhal, recht voor ons een plaats met lavabo, toilet en aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Rechts hiervan bevindt zich de huidige leefkamer met geïntegreerd keukengedeelte bestaande uit het keukenblok welke ingericht is met ijskast, diepvriezer, vaatwasser, gasvuur met moderne dampkap en dubbele spoelbak met verlek. Aan de linkerzijde van de woning is de verharde oprit naar de in steen opgetrokken privé garages, hiervan is 1 afgesloten en voorzien van een elektrisch bediende poort. Aansluitend het poortje naar het volledig afgeschermde perceel met te renoveren zwembad.
Bovenverdieping:
Vide met de deuren naar de 3 grote slaapkamers en de ruime badkamer met ligbad, douche, toilet en dubbele lavabo met spiegelkast.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Contact

OF