Beschrijving

Te moderniseren rijwoning (staat gekend als handelshuis - 250 m²) met 4 slaapkamers, garage, bijgebouw en een riante tuin op een centrale locatie in Londerzeel.

Het pand kent een uitstekende mobiliteitsscore. Zo ligt het centrum van Londerzeel op een boogscheut. Daarbij is het openbaar vervoer alomtegenwoordig. Verder is er een vlotte verbinding met in- en uitvalswegen zodat u zich vlot in alle windrichtingen weet te verplaatsen. Tot slot is er een ruim aanbod aan supermarkten vlakbij.

De woning bestaat uit een garage en op het gelijkvloers een handelshuis met daarboven een eengezinswoning. Mits enkele aanpassingen zijn de mogelijkheden hier eindeloos en is er een resem aan invullingen mogelijk. In de garage (31 m²) is er ruimte voor 2 wagens. Het handelsgedeelte vooraan is 22 m² groot. Daarachter ligt een woongedeelte van 44 m² met aparte wc, gevolgd door een badkamer en keukentje (16 m²) en een slaapkamer (14 m²). Achter dit woongedeelte is er een bijbouw/schuur van zo’n 30 m². De weelderige tuin is maar liefst 100 meter diep en noord-oost-georiënteerd, maar door de diepte van het perceel en de afwezigheid van hoge naastliggende gebouwen geniet u op elk moment van de dag wel ergens van de zon.

Het woongedeelte boven bereiken we middels een trap achter de winkel. Boven aan de trap hebben we rechts toegang tot de keuken (15 m²) met mazoutkachel, terwijl we recht voor toegang hebben tot het bureau (23 m²). Vanuit beide ruimtes hebben we toegang tot de leefruimte van 31 m² met mazoutkachel, die op haar beurt achteraan in verbinding staat met de veranda (13 m²). De badkamer tot slot bevindt zich naast de keuken en is uitgerust met een ligbad/douche, lavabo en wc.

De 2 slaapkamers van beiden 19 m² bevinden zich op de tweede etage, die we bereiken middels een trap in het bureau. Er situeert zich hier eveneens nog een berging (4 m²). Het pand beschikt tot slot over een droge kelder. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Londerzeel
Straatnaam kerkhofstraat
Transactie Te Koop
Slaapkamers 4
Badkamers 1
Woonoppervlakte 250 m2
Terrein Oppervlakte 900 m2
EPC Waarde 613 kWh/m2
Energie Certificaat 0002208445-RES-1
Kadastraal Inkomen €654
Bouwjaar 1952
Makelaar Ref. 3595501
IMMOSCOOP Ref. EJRCP8014200101
Stedenbouwkundig vergunning Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Dagvaarding Nog niet aangevraagd
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens
Afgebakende oeverzone Nee
Afgebakende overstromingsgebieden Nee
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF