Beschrijving

Als u van de streek bent zal u deze woning zeker herkennen. U hebt misschien stiekem altijd al gehoopt er te kunnen wonen? Wat als ik u vertel dat dat kan?
Deze prachtige ruime woonst kan van u zijn!
De lichtrijke en ruime inkomhal geeft meteen een huiselijk gevoel, sta zeker even stil bij de mooie betegeling. We vervolgen onze weg naar de ruime eetruimte en grote living. In beide kamers kan u authentieke elementen terugvinden. De perfecte plek om na een lange werkdag te ontspannen.
De woning beschikt over een ruime keuken en aangrenzend een meer dan ruime berging.
Vervolg uw weg naar buiten geniet van uw maaltijd in het zonnetje en doe een middagdutje in uw lounge. Momenteel is deze buitenplaats verhard aangelegd, zeer handig in onderhoud. Verkiest u gras? Hebt u nog andere ideeën voor deze mooie plek? Pas hem volledig aan naar uw blieven.
We begeven ons opnieuw naar de inkomhal waar we de houten trap naar de eerste verdieping oplopen. Wanneer we de deur links binnengaan komen we in de riante badkamer. Momenteel staat hier een dubbele lavabo, een douche, een bad en een toilet. Houdt u van deze indeling of verkiest u de ruimte nog meer te benutten? Laat uw radartjes draaien en begin alvast met dromen.
Buiten de badkamer bevinden er zich op de eerste verdieping nog drie ruime slaapkamers. Alle drie kunnen ze genieten van het zonlicht.
We vervolgen onze weg naar de tweede verdieping. Ik hoor u al denken: wat een ruimte! Hobbyruimte? Extra slaapkamer(s)? Speelkamer voor u (toekomstige) kinderen?
Maar er is nog een extra verrassing! Achter het deurtje bevindt zich nog een gezellige kamer! Misschien kan u deze net als de huidige bewoner inrichten als ware mancave?
U hebt interesse? Dat dachten we al! Contacteer ons en wie weet koopt u uw droomhuis.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Lubbeek
Straatnaam Staatsbaan
Transactie Te Koop
Slaapkamers 4
Badkamers 1
Woonoppervlakte 216 m2
Terrein Oppervlakte 438 m2
EPC Waarde 487 kWh/m2
Kadastraal Inkomen €741
Bouwjaar 1933
Makelaar Ref. 4407247
IMMOSCOOP Ref. VEKUX0655210904
Stedenbouwkundig vergunning Niet meegedeeld
Dagvaarding Nee
Voorkooprecht Niet meegedeeld
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Overstromingsgebied Nee
EPC-waarde

Contact

OF