Beschrijving

Op de Heikantweg 2 te Neeroeteren vinden we deze prachtige vrijstaande villa terug op een oppervlakte van 917 m². Deze mooie woning geniet van zeer veel lichtinval en is afgewerkt met kwalitatieve materialen. De woning is zeer rustig gelegen maar dat neemt niet weg dat de woning een zeer goede verbinding heeft met verschillende invalswegen zoals de N773, N757, N78,... Ook bevinden er zich scholen en verschillende winkels in de omgeving.

De riante inkomhal is meteen een eyecatcher als men de woning binnenkomt, deze geeft toegang tot verschillende ruimtes. De eerste ruimte die we tegenkomen is het bureau. Deze kan perfect dienen voor het uitoefenen van een vrij beroep. Vervolgens komen we in de woon- eetkamer die voorzien is van een prachtige vloer en een doorkijkhaard voor de gezelligheid. Via de glazen deur komen we terecht in de uitgeruste keuken met nieuwe apparaten. Aan de keuken bevindt zich een gezellig overdekt terras waar men fijn kan vertoeven. Verder treffen we op het gelijkvloers nog 2 ruime slaapkamers waarvan een slaapkamer voorzien is van een uitgeruste badkamer met bad en douche, het apart gastentoilet, de wasruimte en de toegang tot de kelder.

Op het eerste treffen we 3 kamers waarvan 1 kamer dient als slaapkamer. Daarnaast bevindt zich een extra badkamer met eventueel de mogelijkheid om er een extra hobbykamer van te maken. Als laatste hebben we nog een extra "leefruimte" met kitchenette die verbonden is met een zonneterras. Dit biedt de woning de mogelijkheid om er eventueel een tweewoonst van te maken.

Deze woning wordt verwarmd op stookolie maar heeft ook zonnepanelen. Verder is deze volledig onderkelderd, de indeling is als volgt: een grote garage ruimte, technische ruimte, extra huishoudelijke opslag ruimte, en een onbestemde grote ruimte welke nu als opslag dient. Woning van +/- 1400 m³

Nieuwsgierig naar wat deze instapklare villa u nog te bieden heeft? Contacteer ons dan via het nummer 011 39 90 50 of info@jansenrealestate.be.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Maaseik
Straatnaam Heikantweg
Transactie Te Koop
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Woonoppervlakte 412 m2
Terrein Oppervlakte 917 m2
EPC Waarde 194 kWh/m2
Makelaar Ref. 3872065
IMMOSCOOP Ref. LDADZ6832191009
Publicatie 09/10/2019
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Dagvaarding Nee
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woonuitbreidingsgebied
Overstromingsgebied Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF