UIS: tijdloze-villa-in-residentile-woonwijk-mariakerke-gent - 24/04/2021


Beschrijving

Deze gelijkvloerse villa bevindt zich in een residentiële woonwijk te Mariakerke, één van de meest gegeerde deelgemeentes van Gent. De woning is centraal gelegen nabij de R4 en N60, winkelcentra, scholen, openbaar vervoer... De oppervlakte van het perceel bedraagt 840 m2, de buurt is rustig gelegen en kindvriendelijk. De woonruimte kan gemakkelijk worden uitgebreid naar het eerste verdiep, de woning is instapklaar en er is veel lichtinval in de woonkamer en keuken.

De indeling is als volgt: BENEDENVERDIEPING: inkomhal met gastentoilet, 3 slaapkamers, badkamer met bad, douche en bijkomend toilet, dieper liggende koele berging, bergruimte met trap, woonkamer, ingerichte keuken. Via de automatische poort en buitendeur toegang tot de garage met smeerput. BOVENVERDIEPING: geïsoleerde zolder. BUITENOMGEVING: recent vernieuwde oprit, verhardingen rond de woning, grote west gerichte tuin met een aangenaam terras over de volledige breedte van het huis, boorput met grondwater.

Extra troeven:
- Instapklaar
- Veel lichtinval
- Recent vernieuwde buitenaanleg
- Nieuwe CV installatie
- Super geïsoleerde zolder.
- Woonruimte vlot uit te breiden naar verdiep.
- Overal rolluiken

De woning wordt verkocht onder het systeem van Start 2 Finish met een startprijs van 575.000 euro. Elk prijsvoorstel hoger dan deze startprijs wordt voorgelegd aan de verkoper die dit al dan niet kan aanvaarden.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Mariakerke
Transactie Te Koop
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Woonoppervlakte 144 m2
EPC Waarde 405 kWh/m2
Bouwjaar 1977
Makelaar Ref. tijdloze-villa-in-residentile-woonwijk-mariakerke-gent
IMMOSCOOP Ref. ZKUPM2269210424
Publicatie 24/04/2021
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Ja
Dagvaarding Nee
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens
EPC-waarde

Contact

OF