Beschrijving

Rustig gelegen in het hart van het mooie Hageland, is Meensel-Kiezegem een deelgemeente van Tielt-Winge. In de Tieltsestraat wordt een kleinschalig woonproject, bestaande uit 3 geschakelde eengezinswoningen gerealiseerd. Deze woningen bieden u - in een architecturaal gebalanceerd geheel – naast modern comfort, overvloedige ruimte en natuurlijke lichtinval, duurzaamheid en energiezuinigheid volgens de strenge BEN©-eisen.

In uw Zuid-Oost gerichte tuin vindt u rust en ongehinderde vergezichten op bos en veld. De verkavelingsvoorschriften die van toepassing zijn op het perceel laten u bovendien toe om een tuinhuis/bijgebouw te realiseren naar eigen wens.

De woning wordt u aan de geadverteerde prijs casco aangeboden. U richt de woning in helemaal volgens eigen wens en budget. Wenst u de woning afgewerkt door de promotor zonder zorgen? Ook dat kan: wij zorgen voor een kwalitatieve afwerking naar uw keuze. Als alternatief heeft u de mogelijkheid om enkel de bouwgrond met vergunning (en uitgewerkt bouwdossier) te verwerven. Alle informatie over de voorziene technieken en normen kan u bij ons bekomen.

Kortom, de ligging van het project biedt u een combinatie van architecturale hoogstand gecombineerd met rust en privacy en een goede bereikbaarheid van diensten in de nabije dorpskern of de grotere stadscentra zoals Aarschot en Leuven. CENTURY 21 Confident II 016 22 82 22 II info@century21confident.be

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Meensel-Kiezegem
Straatnaam Tieltsestraat
Transactie Te Koop
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Woonoppervlakte 163 m2
Terrein Oppervlakte 324 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
IMMOSCOOP Ref. IODSJ1654200404
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Dagvaarding Niet opgegeven
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF