Beschrijving

Recente gezinswoning met 2 slaapkamers en bureau. KIJKDAG OP WOENSDAG 26 JUNI, ENKEL OP AFSPRAAK. Maak nu al uw afspraak voor een persoonlijke rondleiding via 0476/703.766 of via mail: kim@reds.be.
Aangename en praktische woning nabij het centrum van Gestel/Meerhout. 6 jaar geleden gebouwd: dus goed geïsoleerde woning, voorzien van hoogrendementsramen, condenserende aardgasketel en ventilatie type C.
Op het gelijkvloers is de woning voorzien van een leefruimte (ca. 30m²), open ingerichte keuken (ca. 6m²), een wasplaats/berging met zij-ingang en een inkomhal met apart gastentoilet en trap naar de eerste verdieping. Op de verdieping zijn er twee slaapkamers gebouwd (15 en 11m²) en een dressing/bureau (6m²). In de badkamer kan men gebruik maken van een bad/douche, dubbele lavabo en toilet. Via een trapluik in de nachthal kan men naar de niet-ingerichte zolderruimte, voorzien van daglicht.
In de kleine, gezellige achtertuin is een terras aangelegd waar men bijna de hele dag kan genieten van de zon door de zuidwest oriëntatie. Een tuinhuis en tuinberging zijn voorzien.
Verder is de woning uitgerust met een kruipkelder en een regenwaterput. Mis de kijkdag niet en mail het tijdstip van uw voorkeur op 26 juni naar kim@reds.be!
Ons meest recente en volledige vastgoedaanbod vindt u op immoscoop.be en reds.be!

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Meerhout
Straatnaam Gestelsesteenweg 170
Transactie Te Koop
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Woonoppervlakte 117 m2
Terrein Oppervlakte 231 m2
EPC Waarde 126 kWh/m2
Bouwjaar 2013
Makelaar Ref. 3682924
IMMOSCOOP Ref. RPBZL1692190611
Publicatie 11/06/2019
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Ja
Dagvaarding Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied (residentieel, stedelijk of landelijk)
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens
Afgebakende oeverzone Nee
Afgebakende overstromingsgebieden Nee
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF