Beschrijving

Kapellendries 31, 9090 melle
Deze mooie en statige villa is gelegen op een terrein van maar liefst ca. 4400 m² en omvat een bewoonbare oppervlakte van 660 m² exclusief de ondergrondse parking van 150 m². De villa werd met de beste materialen en technieken gebouwd in 1995.
Via de mooie en discrete oprijlaan kom je toe aan deze verborgen parel. De inkomhal is ruim, lichtrijk en biedt een leuk zicht op het groen en de mooie waterpartij. Deze trend wordt doorgetrokken in alle vertrekken in de woning. De architect heeft duidelijk de nadruk gelegd op lichtinval en één zijn met de groene aanleg rondom de villa. De leefruimte is opgevat als één open ruimte en geeft toegang tot een volledig uitgeruste keuken. Een troef in deze villa is het binnenzwembad met haar Wellness faciliteiten zoals sauna en jacuzzi. Zowel de leefruimte, keuken als binnenzwembad hebben allen toegang tot een mooi aangelegd terras waar het zalig vertoeven is. De villa omvat verder nog op de gelijkvloerse verdieping vier ruime slaapkamers en drie badkamers waarvan twee en suite. Op de eerste verdieping bevinden zich twee mooie polyvalente ruimtes met mooie verzichten.
Absoluut een aanrader voor wie op zoek is naar ruimte, discretie en rust. De villa heeft ook een goede bereikbaarheid. Contacteer ons voor een afspraak op xavier@huysewinkel.be of bel naar 0474/465615

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Melle
Straatnaam Kapellendries 31
Transactie Te Koop
Slaapkamers 4
Badkamers 3
Woonoppervlakte 643 m2
Terrein Oppervlakte 4427 m2
EPC Waarde 319 kWh/m2
Bouwjaar 1995
IMMOSCOOP Ref. HPFVO3902190518
Publicatie 18/05/2019
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Niet ingegeven
Dagvaarding Nee
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied Nee
Afgebakende overstromingsgebieden Nee
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF