Beschrijving

Deze woning werd door de eigenaar altijd tot in de puntjes verzorgd en dat merk je meteen!
Binnenkomen in de inkomhal, heel ruime en lichtrijke leefruimte met aansluitend de open keuken. De keuken bevat een inductie-kookplaat, een koelkast, een vaatwasmachine en een kraaknette oven. Achter de keuken ligt de badkamer die nog dateert uit de seventies, maar wederom hier enorm onderhouden en netjes terwijl hier toch dagelijks gebruik werd van gemaakt. Een ruime was- en berging bevindt zich achter de badkamer, uitgerust met een nieuwe hoogrendementsketel van het merk "BUDERUS". De rolluiken op het gelijkvloers zijn elektrisch bedienbaar, alsook boven zijn er rolluiken geautomatiseerd. Op het verdiep tref je twee ruime slaapkamers aan, met een aanpassing in de ene kamer is het eenvoudig een vaste trap te plaatsen naar de gigantische reeds geïsoleerde zolder waar je extra kamers kan maken. Elektriciteit en nieuwe veluxen reeds voorzien.
Het mag gezegd, de eigenaar heeft zijn stekje ingeruild voor een plekje in het rusthuis, maar hij was zeker mee met zijn tijd betreffende technieken!
Achter de woning ligt er een terras, een tuinhuis en tuin alsook een grote garage met hoge poort van ong. 3,15m met uitweg.
Een droge grote kelder is aanwezig om uw proviand op te slaan.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Menen
Transactie Te Koop
Slaapkamers 219
Badkamers 1
Woonoppervlakte 140 m2
Terrein Oppervlakte 305 m2
EPC Waarde 246 kWh/m2
Energie Certificaat 20191120-0002220257-RES-1
Kadastraal Inkomen €3.71
Bouwjaar 1930
Makelaar Ref. TK19111449
IMMOSCOOP Ref. LYVQV4524200121
Stedenbouwkundig vergunning Bekijk deze gegevens
Verkavelingsvergunning Neen
Voorkooprecht Neen
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF