Beschrijving

180 LUXE CHALETS OP RESORT VELDENBERG TE MERKSPLAS.

GENIET VAN UW STAYCATION IN DE NOORDERKEMPEN

Heb je geen zin om ver te rijden om op vakantie te gaan? Even een weekendje er tussen uit? Mogen we het land niet uit vanwege een lockdown?
Koop uw eigen luxe-chalet op het nieuwe Resort Veldenberg (domein van ca. 12 ha gelegen te Merksplas) en geniet op slechts enkele kilometers rijden van uw vakantie in eigen land.

Resort Veldenberg is gelegen in Merksplas, tussen de steden Hoogstraten en Turnhout.
U kan er genieten van uw chalet rond het water, op het strandzand aan het water of aan de groene buitenrand van het park die voorzien is van een speeltuin en een petanque-baan.
In de achtergrond hebt u zicht op de Kolonie van Merksplas, waar u dagelijks nieuwe wandel -en fietswegen kan ontdekken.
Voor het overige zijn er in Merksplas en omstreken nog tal van andere bossen te ontdekken via uitgestippelde wandel- en fietstochten.
Merksplas is gelegen op slechts 30 auto-minuten van Antwerpen, de Nederlandse grens is zelfs nog dichterbij.

De chalets kunnen geplaatst worden op een grond die in pacht wordt aangeboden, de perceelsoppervlakte varieert tussen 250 m² en 500 m².

U kan een kant-en-klare chalet kopen, er is de mogelijkheid om er 2 samen te voegen of er één op maat laten maken. Alle chalets zijn voorzien van extra isolatie voor een hoger comfort met o.a. ingerichte keukens, min. 2 slaapkamers, badkamer met douche, centrale verwarming en tal van andere opties om u het leven in uw vrije tijd nog aangenamer en comfortabeler te maken.

Vooraan het resort is er met restaurant/brasserie De Lindehoeve een plaats waar u kan genieten van een gastronomische maaltijd.

Hebt u meer zin in een snack, een glas wijn of een frisse pint? Dan is er op de naastgelegen camping een cafetaria met frituur met groot terras rond de zwemvijver.
Eveneens is er een buitenzwembad met glijbanen en kinderplonsbad waar u naar hartenlust van kan genieten tijdens het seizoen.
U kan ten allen tijden meegenieten van de aangeboden faciliteiten op de naastgelegen camping waaronder animatie voor jong en oud, speeltuigen, parkjes, petanque-baan,...

Positieve aspecten:
● Nieuw resort aan het water
● Koop als eerste aan en kies uw droomlocatie/chalet

BEGINT HET TE KRIEBELEN EN HEB JE AL ZIN IN DE ZOMER VAN 2021?

Contacteer ons kantoor voor meer informatie.
PRIJZEN VANAF 36.950 €. Niet toegelaten voor permanente bewoning.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Merksplas
Straatnaam Veldenbergstraat, 97
Transactie Te Koop
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Bouwjaar 2021
Makelaar Ref. 20/TK/090
IMMOSCOOP Ref. PWQLN3262210219
Stedenbouwkundig vergunning Bekijk deze gegevens
Dagvaarding Nog niet aangevraagd
Stedenbouwkundige bestemming Recreatiegebied
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens

Contact

OF