UIS: 4232497

Beschrijving

Dit eigendom, een koetshuis uit 1750, gelegen in een kasteeldomein, werd volledig gerenoveerd en omgevormd tot verschillende wooneenheden met een zuidgerichte tuin van ± 80 are. Heden wordt hier een hoogstaande B&B met seminarieruimte uitgebaat.

Het hoofdhuis bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal, een ingerichte keuken, een salon, een ontbijthoek die uitgeeft op het terras en 3 luxe slaapkamers met telkens een badkamer. Op de 1ste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers met badkamer, een zithoek en een keuken met ontbijthoek en toegang tot het zonneterras. Dit gedeelte heeft vandaag een appartementsfunctie met aparte ingang. Een derde eenheid maakt nu ook deel uit van de B&B met 3 slaapkamers en badkamers, bureau, salon met eethoek en ingerichte keuken die uitgeeft op de tuin met terras. Dit alles kan ook als luxueuze woning dienst doen.

Aanvullend : verschillende mogelijkheden in functie van opbrengsteigendom of woonfunctie, vlakbij Leuven en de oprit van de E11 en de E40, naast natuurpark

Voor meer informatie kunt u ons contacteren op het nummer +32 (0) 2 898 09 40.

Hier worden aandelen van een vennootschap, die het volledige eigendom van het omschreven gebouw bevat, te koop aangeboden. De prijs voor de aandelen van de vennootschap is te bepalen op basis van de boekhouding van de onderneming rekening houdende met de waardebepaling van het hier omschreven eigendom.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Neerijse
Transactie Te Koop
Slaapkamers 8
Badkamers 8
Woonoppervlakte 840 m2
Terrein Oppervlakte 8000 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Bouwjaar 1750
Makelaar Ref. 4232497
IMMOSCOOP Ref. FQMMK2670210521
Stedenbouwkundig vergunning Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming woongebied
Overstromingsgebied Nee

Contact

OF