Beschrijving

Gelegen in een uitzonderlijke omgeving op een domein van ± 4,5 h, paardenlandgoed met een bewoonbare oppervlakte ± 750 m², en 2 bijkomende woningen waaronder een conciërgewoning.

Het hoofdhuis bestaat uit 5 slaapkamers met dressing en badkamers. Verder 2 bureau's, een eetkamer van ± 100 m ², ruime woonkamer, keuken, winterlounge. Het conciërge appartement biedt 2 slaapkamers met badkamer, woonkamer, keuken. Daarbij nog een bijkomende woning, "de Klarinet" genaamd, bestaande uit 3 slaapkamers, 2 badkamers, woonkamer, keuken, kelder en tuin. Het paarden-gedeelte bestaat uit 6 paddocks met elektrische omheining, 8 boxen van 4 x 3 m, dressing, kleedkamer met douche en toiletten, zadelkamer, paardendouche, solarium, vrachtwagengarage voor materiaal en tractor, bedekte en verlichte Toubin Clément piste van 24 x 50 m, buitenpiste van 80 x 40 m, beide met automatisch sproeisysteem.

Andere: zwembad, technische ruimte, visvijver, parkeerplaats, bewakingssysteem, water-zuiveringsinstallatie, recente boiler in het conciërge appartement.

De prijs voor de aandelen van de vennootschap is te bepalen op basis van de balans en de resultaten van de respectievelijke vennootschap, rekening houdend met de waarde van het eigendom hierbij vermeld.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Alicia Wolf op +32 (0) 473 83 81 28.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Nijvel
Transactie Te Koop
Slaapkamers 8
Badkamers 5
Woonoppervlakte 750 m2
Terrein Oppervlakte 44500 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Makelaar Ref. 4233303
IMMOSCOOP Ref. ASQIU1712210729
Stedenbouwkundig vergunning Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming woongebied
Overstromingsgebied Nee

Contact

OF