Beschrijving

BATIBOUWACTIE: GRATIS UPGRADE naarBEN (E30)woning!!

Nieuw te bouwen vrijstaande en energiezuinige woning op een zuidwest georiënteerd perceel van 838 m²met 4 slpks, uiterst rustig gelegen op 100 meter van het Kempisch kanaal te St.-Jozef-Olen !

Ligging
Uiterst rustig gelegen op 100meter van het Kempisch kanaalte St.-Jozef-Olen,op wandel-/fietsafstand vanopenbaar vervoer, station, winkel, bakker, school en het dorpsplein, en met een vlotte verbinding naar de E313/E34 en de omliggende gemeentes (Geel, Herentals en Kasterlee).

Ideale zuidwestoriëntatie !

Het betreft lot 1 op het inplantingsplan.

Indeling
inkomhal, gastentoilet,keuken,berging, eethoek, zithoek,inpandige garage,nachthal,4 slaapkamers, badkamer,zolder entuin.

Omschrijving
Via de inkomhal, met gastentoilet, heeft u toegang tot deleefruimte. Deze bestaat uit een eethoek, zithoek en open keuken met aansluitende berging.

De nachthal op de 1ste verdieping geeft toegang tot4 slaapkamers eneenbadkamer, welke voorzien kan worden van eendouche, bad,dubbele wastafel en toilet.

Bergruimte vindt u op de zolder.

Via de leefruimte heeft u toegang tot / zicht op dezuidwest georiënteerde tuin.

Het betreft een energiezuinige woning (max. E40),dewelkeinstapklaar envolgens de regels van de kunst wordt afgewerkt met hoogwaardige materialen.

De woning wordtstandaard uitgerust met een ventilatiesysteem type D, zonnepanelenen voldoende isolatie in de volledige bouwschil.

Complementaire functies (kantoor, vrij beroep, ...) en bijgebouwen (75 m²)zijn toegelaten.

Creëer uw eigen "thuis". U heeft de vrije keuze voorde afwerking van de keuken, badkamer en vloeren, ..., maar kan ook de architectuur en de indeling nog bepalen (de foto en grondplannenzijn vaneen voorbeeldwoning)!Mogelijkheid om te bouwen volgens de BEN-normen (< E30). De woning wordt dus volledig op maat gebouwd.

De verkoop geschiedt onder de garanties van de Wet Breyne.

Contracteer ons voor verdere informatie, het lastenboek,een afspraak om de woning / de mogelijkhedengedetailleerd te bespreken, ... .

Stedenbouwkundige inlichtingen: geen vergunning uitgereikt (Gvg), gelegen inwoongebied (Wg), geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd (Gmo), geen voorkooprecht (Gvkr),verkavelingsvergunning (Vv)

Voor alle vastgoedprimeurs, kijk op www.immoscoop.be!

Dit is geen aanbod, alle informatie is steeds onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Olen
Straatnaam Grensstraat 9 bus A
Transactie Te Koop
Slaapkamers 4
Woonoppervlakte 144 m2
Terrein Oppervlakte 838 m2
EPC Waarde 40 kWh/m2
Makelaar Ref. 3662315
IMMOSCOOP Ref. DSGMP0978190323
Stedenbouwkundig vergunning Nee
Verkavelingsvergunning Ja
Dagvaarding Nee
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming huis
Overstromingsgebied niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF