Beschrijving

** NIEUWE PRIJS **

Ligging
Gunstig gelegen in het centrum van Onze-Lieve-Vrouw Olen, op wandelafstand van openbaar vervoer, station, winkels, bakker, scholen, sporthal en het dorpsplein, en met een vlotte verbinding naar de E313/E34 en de omliggende gemeentes (Geel, Herentals, Westerlo en Kasterlee).

Indeling
Inkomhal, gastentoilet,eethoek, zithoek, berging, achtersas,traphal,nachthal, 4 slaapkamers, dressing,badkamer, apart toilet, wasplaats, zolder/5de slaapkamer, kelder, beroepsruimte met aparte inkom en tuin.

Beschrijving
De inkomhal, met gastentoilet en vestiaireruimte, geeft toegang tot de ruime (65 m²)woonkamer op parket en voorzien van een houtkachel. De aansluitende keuken is uitgerust met een vaatwas, inductievuur, dampkap en oven, en biedt ruimte aan een eethoek. De keuken geeft toegang tot de berging, een achtersas en de beroepsruimte.

De ruime nachthal geeft toegang tot de verdieping. Vanaf hier is de woning op te frissen. De eerste verdieping bevat 4 ruime slaapkamers, waarvan 1 met dressing, een badkamer met bad en douche, een apart toilet, een wasplaats en een ruime nachthal.

De ruime zolder, bereikbaarvia een vaste trap envoorzien van verwarming en dakvensters, biedttal van mogelijkheden (extra slaapkamer(s), hobbyruimte,mancave, ...).

Koele berging vindt u in dekelder.

Naast de woning is er een ruimte van +/- 45 m²met tal van mogelijkheden. Momenteel is het ingericht als een kantoor, voorzien van een eenvoudige keuken, een toilet, airco,laminaatvloer en aparte elektriciteitsmeter.U kandeze ruimte ombouwen tot een ruime dubbele garage. Voor dit gebouw kan u 2 wagens parkeren.

Zowel de keuken als de woonkamer hebben zicht over en geven toegang tot de ruime en afgesloten tuin met ruim terras.

Recente (2015)gasbrander, 24 zonnepanelen (2015 | +/- 5.000 kWh/jaar), zonneboiler (2015 | 250 liter), enkele (deels elektrische) rolluiken,videofoon. Conform keuringsattest van de elektrische installatieaanwezig !

De bouwvoorschriften zijn hier zeer flexibel waardoor u de woning nog kan uitbreiden.

Ruime instapklare woning met 5 slaapkamers en beroepsruimte op een mooi perceel van 700 m², centraal gelegen te Onze-Lieve-Vrouw Olen !

EPC: 584 kWh/m² (sindsdien: nieuwe brander, zonnepanelen en zonneboiler)

Stedenbouwkundige inlichtingen: vergunning uitgereikt (Vg), gelegen inwoongebied(Wg), geen dagvaarding uitgebracht (Gdv), geen voorkooprecht (Gvkr),geen verkavelingsvergunning (Gvv)

Voor alle vastgoedprimeurs, kijk op www.immoscoop.be!

Dit is geen aanbod, alle informatie is steeds onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Olen
Straatnaam Stationsstraat 20
Transactie Te Koop
Slaapkamers 5
Woonoppervlakte 309 m2
Terrein Oppervlakte 700 m2
EPC Waarde 584 kWh/m2
Kadastraal Inkomen €1254
Bouwjaar 1953
Makelaar Ref. 3632629
IMMOSCOOP Ref. MSQLU6339190325
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Dagvaarding Nee
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming huis
Overstromingsgebied niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF