Beschrijving


Peutiebos II is de kleine broer van fase I , een modern en trendy woonconcept met ondergrondse parkeerfaciliteiten. Mooi wonen en toch in de nabijheid van alle winkels, autostrade en openbaar vervoer. Wij maken graag me u een afspraak om dit project u verder toe te lichten. 4 patio duplex woningen met kleine stadstuin/terras elk met 3 slpk, en 2 bovenliggende appartementen (zonder lift) met leuk terras. Aankoop van een ondergrondse parking is voorzien in Peutiebos fase I.

Duplex/woning W2, betreft een hoekwoning met een kleine stadstuin/terras met achteruitweg. De woning is beschikt over een lichtrijke leefruimte met open ingerichte keuken, berging, apart toilet en inkomhal, via de inkomhal bereiken we via de trap de slaapvertrekken, het verdiep telt 3 slaapkamers, badkamer, technische ruimte en afzonderlijk toilet op de nachthal.Tevens een overdekte fietsenstalling voorzien.

Mooi wonen en toch in de nabijheid van alle winkels, autostrade en openbaar vervoer. Wij maken graag me u een afspraak om dit project u verder toe te lichten. Contacteer ons vandaag nog op 0488 42 42 24 of 015 63 80 43

Bekijk dit pand bij de makelaar

Contact

OF