UIS: D8500-20250-LOT3

Beschrijving

Deze ruime, maar betaalbare woningen werden ontworpen door Objekt Architecten. Een talentvol bureau dat het huidige marktaanbod in vraag stelt en hier op een creatieve manier antwoorden op geeft. Dit ontwerpteam in combinatie met de gevestigde lokale waarde van Bouwonderneming Ghyselinck zorgt voor zekerheid inzake kwaliteit en service.

De volumes zijn architecturaal geclusterd per 2 of 3 woningen. Op die manier is er een kleinschaligheid die de indruk geeft van 3 villa’s naast elkaar. De woningen zijn ruim en hebben een goede oriëntatie. De vertrapte inplanting zorgt voor dynamiek in het straatbeeld.

Stuk voor stuk kennen ze een hedendaagse architectuur en zijn ze kwalitatief en duurzaam afgewerkt. Door de combinatie van grote voortuinen en ruime achtertuinen wordt het hier een ideale plek die kan dienen als veilige speelomgeving voor de kinderen maar ook voor een aangenaam buitenleven met jouw partner, vrienden, familie of buren. Een meerwaarde voor iedereen.

Door het volume van de garage vooraan te plaatsen fungeert dit als buffer naar de straat. Daarnaast is de garage overgedimensioneerd waardoor er uitzonderlijk veel ruimte is voor fietsen en hobby’s.

Ondanks de uitstekende ligging in Rekkem, vlak bij Kortrijk, staat Het Paradijs synoniem voor rustig wonen in het groen. Van veel verkeer is geen sprake. Mobiliteit is dan ook het sleutelwoord in dit project: door de zogenaamde “trage” verbindingswegen en de maximalisatie van het aantal parkeerplaatsen op privéterrein blijft het project tegelijk leefbaar en vlot bereikbaar.

Het preshoekbos is 10 minuten rijden en op 13min sta je in het Leiebos. Op wandel- en fietsafstand vind je tal van winkels, sportfaciliteiten en voorzieningen voor jong en oud. Belangrijke invalswegen zoals de E17 (op 2 min) en de E403 (op 10 min) zijn vlakbij waardoor de locatie een absolute topper is in de regio.

Enkele troeven:
- kwalitatief en duurzaam afgewerkt
- mooie architectuur
- ruime woningen
- vlotte bereikbaarheid

Kortom, bent u op zoek naar iets anders, verfrissend en hedendaags? Aarzel niet en kom eens luisteren.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Rekkem
Straatnaam Paradijsstraat
Transactie Te Koop
Slaapkamers 3
Woonoppervlakte 171 m2
Terrein Oppervlakte 573 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Makelaar Ref. D8500-20250-LOT3
IMMOSCOOP Ref. USELF6282210914
Stedenbouwkundig vergunning Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Voorkooprecht Nee
Overstromingsgebied Nee

Beschikbare Units

Woning, 3 Slpks, 180 m2
€ 343.100
Woning, 3 Slpks, 171 m2
€ 349.070
Woning, 3 Slpks, 171 m2
€ 349.240
Woning, 3 Slpks, 171 m2
€ 379.160

Contact

OF