Beschrijving

Algemeen
Op een rustige toplocatie in Schelle vinden we deze op te frissen laagbouwwoning. Deze woning is uniek in zijn soort. Op een zonnig west-georiënteerde perceel van bijna 550 m² heeft u vanuit deze woning een prachtig zicht op de velden. Hier kan u echt tot rust komen. Deze woning is ideaal voor iemand die graag alles gelijkvloers heeft maar ook wil genieten van rust en privacy. Het betreft een zeer degelijke constructie die eenvoudig op te frissen valt.

Indeling:
De woning beschikt over een brede inkomhal waardoor het zeer aangenaam binnenkomen is. Hier vindt u aan de rechterzijde de tweede slaapkamer. Aan de linkerzijde is er een berging en een toilet voorzien. Via een dubbele glazen deur bereiken we de prachtige leefruimte. Het valt meteen op hoeveel licht er in deze ruimte binnenkomt. De deels open keuken is degelijk ingericht maar kan wat opfrissing gebruiken.

Het zitgedeelte van de living geeft ook uit op een gezellig overdekt terras met prachtig weidse zichten. Naast de leefruimte vinden we de grote slaapkamer met ensuite badkamer. U geniet vanuit de slaapkamer van hetzelfde spectaculaire zicht. De badkamer is voorzien van toilet, bad en lavabo. Tenslotte vinden we ook een ruime garage terug met aangrenzende technische ruimte waar de mazoutketel is opgesteld. De garage is reeds voorzien van een recente elektrische poort.

Interesse?
Nood aan alles gelijkvloers, rust en privacy? Dan is dit helemaal wat u zoek. Maak nu een afspraak bij Immo Vivo via 03/459.89.59.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Schelle
Straatnaam Koekoekstraat
Transactie Te Koop
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Woonoppervlakte 128 m2
Terrein Oppervlakte 545 m2
EPC Waarde 715 kWh/m2
Energie Certificaat 20191115-0002218029-RES2
Kadastraal Inkomen €969
Bouwjaar 1969
Makelaar Ref. 1509
IMMOSCOOP Ref. KVAHW3359191115
Publicatie 15/11/2019
Stedenbouwkundig vergunning In aanvraag
Verkavelingsvergunning In aanvraag
Voorkooprecht In aanvraag
Stedenbouwkundige bestemming In aanvraag
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF