UIS: 4191007

Beschrijving

Op één van de prestigieuze lanen van de bosrijke stad Sint-Genesius-Rode, ligt deze Long Island-stijl villa van ± 600 bruto m², gereconstrueerd door architect Dellicour op een perceel van ± 22 are, aangelegd door Antoine Arnould.

Met zijn gedetailleerde afwerking, bestaat dit lichtrijke huis uit een majestueuze inkomhal die uitgeeft op de grote ontvangstruimtes, een open keuken, een woonkamer en een eetkamer met open haard en een groot apart bureau. Het nachtgedeelte omvat de master suite met dressing, badkamer en terras en suite, evenals een tweede gastensuite en drie kinderkamers die twee badkamers delen. Een service appartement met aparte toegang, een polyvalente ruimte en een aparte garage voor twee auto's maken het geheel compleet.

Aanvullend : open haard, op maat gemaakt Walt-binnenschrijnwerk, Miele, Liebherr en Novy toestellen, wijnkelder, wasruimte, terrassen, alarm. De woning wordt verkocht onder registratierechten.

De Middenhutlaan is een straat in een groene en rustige omgeving, in de buurt van het Zoniënwoud. Het ligt niet ver van een aantal kleine winkels en biedt gemakkelijk toegang tot de restaurants en bedrijven van Waterloo.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bertrand de Moffarts op +32 (0) 475 944 508.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Sint-Genesius-Rode
Transactie Te Koop
Slaapkamers 6
Badkamers 5
Woonoppervlakte 540 m2
Terrein Oppervlakte 2205 m2
EPC Waarde 150 kWh/m2
Bouwjaar 2020
Makelaar Ref. 4191007
IMMOSCOOP Ref. JKKGE3834210629
Stedenbouwkundig vergunning Bekijk deze gegevens
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens
EPC-waarde

Contact

OF