UIS: 4364928

Beschrijving

Gelegen in een gegeerde wijk geniet deze villa van 1977 met een bruto oppervlakte van ± 900 m² op een terrein van ± 50 are, van een rustige sfeer, buiten het zicht.

De lichte ontvangstruimtes op de begane grond omvatten een ruime ingangshal, een groot vertrek met open haard, een bibliotheek lounge, een onafhankelijk bureau, een ruime super uitgeruste keuken met ontbijthoek, dat met een koelkamer en een wasruimte gecomplementeerd wordt. In de verlenging van het gelijkvloers is er een toegang tot het souterrain met zijn kelders en een garage voor 3 auto’s. Aan de begane grond voegt zich een nieuwe, buitengewone volume toe met een verrassende mezzanine. De verdieping, die via een dubbele trap bereikbaar is, biedt 3 slaapkamers met elk een badkamer, alsook een master suite met badkamer, kleedkamer en family room. De 2de verdieping opent op een groot appartement samengesteld uit een bibliotheek lounge, een kleedkamer en een badkamer. Een bijgebouw, dat van het herenhuis gescheiden is, dient als conciërgerie.

Andere: lift, alarmsysteem, verwarming op stookolie, 5 parkeerplaatsen.

De Golfclub van de 7 Fonteinen is prachtig gelegen in een bosrijke en rustige omgeving nabij het centrum van Waterloo . Het biedt eenvoudige toegang tot scholen, sportcentra en winkels .

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Véronique Mille op +32 477 27 72 50.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Sint-Genesius-Rode
Transactie Te Koop
Slaapkamers 5
Badkamers 5
Woonoppervlakte 900 m2
Terrein Oppervlakte 5000 m2
EPC Waarde 314 kWh/m2
Bouwjaar 1977
Makelaar Ref. 4364928
IMMOSCOOP Ref. LNYZD6087210811
Stedenbouwkundig vergunning Bekijk deze gegevens
Overstromingsgebied Nee
EPC-waarde

Contact

OF