UIS: ph600


Beschrijving

Omschrijving Midden het landelijke Meetjesland met zijn dijken en eindeloze zichten, zeer rustig in een doodlopende straat, bevindt zich deze omvangrijke VILLA (735 m2) momenteel uitgebaat als een succesvol restaurant op 6.372 m2 met een schitterend aangelegde TUIN en VIJVER.

Deze villa is opgesplitst in een horecazaak en een privégedeelte, maar kan perfect omgevormd worden naar een ruime ééngezinswoning (zoals het oorspronkelijk gebouwd is).
Op het gelijkvloers een ruime hal met gastentoiletten, het restaurant met haardcassette, een professioneel ingerichte keuken met extra bergingen, een bureel, een praktijkruimte, een eetkamer/feestzaal (mogelijk andere functies), een technische ruimte, een kelder, een dubbele garage. Op de verdieping is er een volwaardig privaat appartement met een woonkamer met zonneterras en haardcassette, een eetkamer, een ingerichte keuken, 3 slaapkamers, een badkamer en een terras.
De woning (bouwjaar 1977) is in perfecte en goed onderhouden staat, laatste renovatiewerken werden uitgevoerd in 2017. Verwarming op aardgas (ketel 2017) , recente boiler, dubbele beglazing, volledig geïsoleerd, putwater, ...

De TUIN heeft de allure van een park, werd volledig heraangelegd in 2017, is zuid-westgericht en 100% privé. Grote terrassen, aangelegde vijver en ruime parkeergelegenheid.

Wordt verkocht onder aandelen, dus GEEN REGISTRATIERECHTEN te betalen!!

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Sint-Jan-in-Eremo
Transactie Te Koop
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Woonoppervlakte 735 m2
Terrein Oppervlakte 6.372 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Kadastraal Inkomen €26.3
Bouwjaar 1979
Makelaar Ref. ph600
IMMOSCOOP Ref. WJIFH0079201116
Stedenbouwkundig vergunning Bekijk deze gegevens
Voorkooprecht Neen
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens

Contact

OF