Beschrijving

Landelijk gelegen woning met weide Op zoek naar een open bebouwing met uitzicht op je eigen weiland? Dan is deze woning gelegen op een ruim perceel (5247m²) te Heikant* (NL) zeker wat je zoekt.

De goed onderhouden en energiezuinige woning (A-label) heeft 3 slaapkamers en is gelegen in een bosrijke omgeving.
Verder heeft de woning een achtergelegen weide met uitweg langs achter en 4 paardenstallen, wat ideaal is voor paardenliefhebbers.

Indeling:
GLV: via inkomhal met vestiaire en apart toilet is er toegang tot de gezellig ingerichte leefruimte. Vooraan is er ook een bureau/slaapkamer. De woonkamer bestaat uit een lichtrijke eet- en zithoek waar je mooi zicht hebt op de tuin en de achterliggende weide. De moderne keuken is voorzien van alle toestellen met ontbijthoek. Via de keuken kom je uit in de berging (voorzieningen wasmachine/droogkast). Verder is er een aparte bureauruimte.

De woning heeft een zonnige zuidoost georiënteerde tuin met gezellig en groot terras, ruime inpandige garage en oprit die extra parkeermogelijkheid biedt. Achtergelegen is er een werkplaats met 2 paardenstallen en een berging (samen 60m²). Aan de weide zijn er nog 2 paardenstallingen.

1steV: overloop met 3 ruime slaapkamers, waarvan de masterbedroom over een balkon beschikt. Verder is er de badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet.

*De woning ligt net over de grens in NL en paalt aan grondgebied Stekene.

Twijfel niet langer over deze prachtige locatie en maak snel een bezoek aan jouw nieuwe thuis. Bel +32 52 20 05 05.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Contact

OF