Beschrijving

Prachtig herenhuis in het centrum van Turnhout. Ruime inkomhal, woonkamer met uniek zicht op het Kasteel, gezellige eetkeuken, bergruimte, linnenkamer, 3 slaapkamers, 2 badkamers, 2 terrassen, inpandige garages. Mogelijkheid tot praktijkruimte op het gelijkvloers.

Gelijkvloers:
De ruime inkomhal met marmeren vloer geeft toegang tot een bureel/vestiaire en staat ook rechtstreeks in verbinding met de twee inpandige garages. Deze gelijkvloerse verdieping biedt ruimschoots de mogelijkheid om gedeeltelijk als praktijk- of kantoorruimte dienst te doen.

Eerste verdieping:
De woonkamer, de keuken en het grote terras zijn gesitueerd op de eerste verdieping. De keuken is praktisch ingericht en voorzien van alle toestellen. Aansluitend is er de ruime woonkamer met enerzijds prachtig zicht op het kasteel van de Hertogen van Brabant en anderzijds toegang tot het gunstig geörienteerd terras in natuursteen.

Tweede verdieping:
Op deze verdieping bevinden zich een bergruimte (met aansluiting voor wasmachine e.d.), een linnenkamer met ingebouwde kasten en de masterbedroom met dressing en badkamer. Deze masterbedroom is erg ruim en kan probleemloos omgevormd worden tot 2 aparte kamers.

Derde verdieping:
Op deze verdieping zijn er bijkomend 2 ruime slaapkamers, een toilet en een volledig ingerichte badkamer. Ook het tweede terras bevindt zich op deze bovenste etage.

Bijzonderheden:
Prachtig pand op topligging met direct zicht op het kasteel. Veelvuldig gebruik van hoogwaardige materialen; parket, marmer, natuursteen...

Voldoende ruimte om eventueel een deel van de woning om te vormen voor professionele doeleinden (dokterspraktijk, advocatenkantoor...). Uniek object!

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Turnhout
Straatnaam Kasteelplein 5
Transactie Te Koop
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Woonoppervlakte 420 m2
EPC Waarde 174 kWh/m2
Energie Certificaat 20100426-0000515947-00000001-0
Kadastraal Inkomen €1812
Bouwjaar 1965
Makelaar Ref. 608
IMMOSCOOP Ref. TIMPH5729161230
Stedenbouwkundig vergunning ja
Verkavelingsvergunning neen
Dagvaarding neen
Voorkooprecht neen

Contact

OF

Kaart