Beschrijving

NIEUWE PRIJS

Geniet van een korting van 5.600 euro op de registratierechten bij aankoop van deze woning als gezinswoning en enige woning!

Ligging: rustig gelegen op enkele minuten van het centrum

Indeling: inkomhal, woonkamer, keuken, wasplaats, tuinberging, drie slaapkamers, badkamer, kelder, zolder, tuin/terras, één (of twee) autostaanplaat(sen)

Omschrijving: rijwoning in een kindvriendelijke buurt, rustig gelegen op slechts enkele minuten van het centrum.De woning werd goed onderhouden maar heeft ook opfrissing en renovatie nodig.Renovatiepremie tot € 10.000 behoort tot de mogelijkheden.Indeling: inkomhal, woonkamer met rolluik. De keuken is voorzien van kastwerk en toestellen en geeft uit op tuin/terras met wasplaats en tuinberging. Koele en droge kelder is aanwezig. De eerste verdieping heeft drie slaapkamers en een grote badkamer met ligbad, toilet en badkamermeubel met dubbele wastafel. Vaste trap naar de niet-geïsoleerde zolder met hier een Hr cv-ketel op gas. Hier kunnen vrij eenvoudig twee slaapkamers extra worden gecreëerd. Vooraan is er plaats voor1 of 2 wagens.

Epc-score:429 kWh/m², gemiddeld verbruik gas + elektriciteit (maart 2018 tot maart 2019) € 100/maand

Bijzondere informatieplicht:stedenbouwkundige vergunning: ja; stedenbouwkundige bestemming: woongebied; rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd: neen; voorkooprecht: neen; verkavelingsvergunning: ja

Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Turnhout
Straatnaam Rerum Novarumlaan
Transactie Te Koop
Slaapkamers 3
Woonoppervlakte 191 m2
Terrein Oppervlakte 140 m2
EPC Waarde 429 kWh/m2
Kadastraal Inkomen €483
Bouwjaar 1952
Makelaar Ref. 3770514
IMMOSCOOP Ref. DESSV4688190806
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Dagvaarding Nee
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming huis
Overstromingsgebied niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF